Erdoğan'dan 'tribünlere' tehdit: Hepsi kayda giriyor

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tribünlerdeki "Her şey çok güzel olacak" sloganlarına ilişkin tehdit dolu açıklamalarda bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Beyoğlu’nda katıldığı iftar programında konuştu.

YSK’nin hukuksuz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptali ve yenilenmesine ilişkin kararını savunan Erdoğan, “Bir ülkede seçim yapılıyorsa ve yenileniyorsa, orada demokrasi işliyor demektir” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu’na “Her şey çok güzel olacak” diyerek destek veren sanatçılarla ilgili de açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Sanatçı, sanatıyla konuşur, dalkavukluk yapmaz” dedi.

“Kazanı kaynattılar, oyları çaldılar” iddiasında bulunan Erdoğan, “Milletimiz 23 Haziran’da gereken cevabı verecektir” diye konuştu. Erdoğan şöyle devam etti: “Sandıklardan oyları çalanlarla benim milletimin bir arada olacağına zerre kadar ihtimal vermiyorum.”

TRİBÜNLERE TEHDİT: ‘HEPSİ KAYDA GİRİYOR’

Erdoğan, statlardaki “Her şey çok güzel olacak” sloganlarına ilişkin tehdit dolu açıklamalarda bulundu. “Ya bu statları biz yaptık, biz” diyen Erdoğan, “Bunlar yanlış yolda. Ama biz düzelteceğiz. Hepsi kayda giriyor” dedi.

Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda dün akşam saat 19.00’da başlayan Fenerbahçe-Akhisarspor maçı öncesi, tribünlerde ‘Her şey çok güzel olacak’ sloganı atılmıştı.

Etiketler
Recep Tayyip Erdoğan Tehdit