İmamoğlu'ndan sanatçılara: Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz

YSK kararı sonrasında çok sayıda sanatçı Ekrem İmamoğlu'na destek verdi. AKP kanadından ise 'haddinizi bileceksiniz' çıkışı ve fişlemeler geldi. İmamoğlu bu baskılar üzerine yeni bir açıklama daha yaptı.

YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından Ekrem İmamoğlu’nun çağrısına birçok sanatçı destek verdi. AKP kanadından ise 'haddinizi bileceksiniz' çıkışı ve fişlemeler geldi. İmamoğlu bu baskılar üzerine yeni bir açıklama daha yaptı. İmamoğlu, "Haddini bilmesi gereken bizleriz, siyasiler" dedi.

İmamoğlu, yaptığı son açıklamada, “Sanatçılar gibi toplumun önünde olan insanların fikirlerini paylaşması gayet doğaldır. Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz; sanatçılar, akademisyenler, iş insanları değil. Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen” şekilnde konuştu.








14d
DUVAR – YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından Ekrem İmamoğlu’nun çağrısına birçok sanatçı destek verdi. İmamoğlu, yaptığı son açıklamada, “Sanatçılar gibi toplumun önünde olan insanların fikirlerini paylaşması gayet doğaldır. Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz; sanatçılar, akademisyenler, iş insanları değil. Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen” dedi.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu sanatçılar Ekrem İmamoğlu YSK