AKP kadın kollarının yemek faturasını bakın kim ödemiş!

Kırşehir Belediyesi'nde AKP'li kadın ve gençlik kolları üyelerinin yemek harcamalarını belediye bütçesinden karşıladığı ortaya çıktı.

AKP kadın kollarının yemek faturasını bakın kim ödemiş!

CHP’li Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, AKP’nin kadın ve gençlik kolları üyesi olan şahısların yemek faturalarını belediye bütçesinden karşıladığını duyurdu.

Ekicioğlu, “İnsan yediği yemeğin parasını belediyeye ödetmez” sözleriyle tepki gösterdi.

Odatv‘nin haberine göre, Mayıs ayı olağan meclis toplantısında Kırşehir Belediyesi’nin AKP’li meclis üyeleri, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun hizmet binası dışına astırdığı 462 milyonluk belediye borcu afişi ile ilgili tepki gösterdi.

Ekicioğlu, konuya ilişkin “Biz şeffafız. Açıklarsam kimse yerinden kalkamaz. Kimse meclisten kalkamaz. İnsan yediği yemeyin parasını belediyeye ödettirmez. Biz kimseyle kavgaya gelmedik ama kimsenin hakkını da kimseye yedirmeyeceğiz. Ben iştiraklerdeki yetkililere şunu söyledim, benim çayım gelirse parasını alacaksınız” açıklaması yaptı.

Seçim dönemindeki harcamalara da değinen Ekicioğlu , “Herkes yazdırmış. A müdür yemiş gitmiş, B başkan içmiş gitmiş. Böyle bir mantık olur mu ya? Bu da tam seçim döneminde veyahut toplu yemekler verilmiş. Kırşehir Belediyesi’nin 3. ayına bakın 15 lira harcıyorsak 30 lira harcamışız. Yazık değil mi tüyü bitmemiş yetimin hakkına. Partinize lütfen söyleyin borçlarını ödesinler” diye konuştu.

Etiketler
El değiştiren belediyeler - 31 Mart 2019 Kırşehir Ödemiş