Cemil Tugay'dan Karşıyakalılara ‘eşit hizmet’ sözü

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, 5 yıl boyunca kente birlikte hizmet edeceği muhtarlar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Cemil Tugay'dan Karşıyakalılara ‘eşit hizmet’ sözü

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, 5 yıl boyunca kente birlikte hizmet edeceği muhtarlar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan yardımcıları ve bürokratların da hazır bulunduğu buluşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Tugay, ‘tüm mahallelere eşit hizmet’ ilkesiyle çalışacaklarını vurguladı.

“HER KESİMİ KUCAKLAYACAĞIZ”

Hiçbir muhtarı siyasi görüşüne, kökenine, mahallesine ya da kişisel ilişkilerine göre değerlendirmeyeceğini belirten Başkan Tugay, bu anlayışla görev süreci boyunca örnek bir uyum sergileyeceklerine inandığını ifade etti.

Tugay “Göreve seçilen muhtarlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum. En büyük amacım sizlerle uyum içinde olmak, tüm mahallelere eşit bakarak aynı düzeyde hizmet etmek ve her kesimi kucaklamaktır. Herkese, her siyasi görüşe saygı duyacağız. Belediye çalışmaları açısından bizim partimiz ‘Karşıyaka Partisi’dir” dedi.

“SEÇİM ÖNCESİNİ UNUTMADIK”


İşbirliği içinde hayata geçirmek istedikleri çalışmalar olduğunu anlatan Başkan Tugay; ilk etapta her mahalledeki engelli, yatalak ve yardıma muhtaç vatandaşların tespiti için muhtarlardan yardım alacaklarını söyledi. Kendilerine iletilen sorun ve ihtiyaçların çözümü için de birlikte çalışacaklarını anlatan Tugay, şöyle devam etti: “Seçim döneminde tüm mahallelerimizi ziyaret ettik, sıkıntılarını not aldık. Hiçbirini unutmadık. Tek tek gerekli çalışmaları yapacağız. Sizlerle, güzel işler yapan bir ekip olmayı yürekten diliyorum.”

Karşıyaka Muhtarlar Deneği Başkanı Fuat Pusat da “Bu buluşma için Başkanımız Cemil Tugay’a şahsım ve muhtarlar adına teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Etiketler
Karşıyaka