Taş atan kadın Kılıçdaroğlu'nun o sözleri sonrası özür dilemiş

Ankara'nın Çubuk İlçesi'nde düzenlenen saldırıda bedenini Kılıçdaroğlu'na siper eden CHP liderinin Başdanışmanı Deniz Demir, Kılıçdaroğlu taş atan kadın ile yaşadığı diyaloğu anlattı.

Taş atan kadın Kılıçdaroğlu'nun o sözleri sonrası özür dilemiş

Cumhuriyet'ten Alican Uludağ'ın haberine göre, cenaze törenine katılan CHP heyetinin içinde yer alan Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Deniz Demir, müşteki olarak verdiği ifadede, taş atan kadının CHP lideri ile yaşadığı diyaloğu şöyle anlattı:

“Olaylar sırasında genel başkanımıza yumruk ve tekmeler isabet etti. Şahısların genel hal ve davranışlarından söylemlerinden olayın bir linç girişimi olduğunu ve genel başkanı öldürmeye çalıştıklarından eminim.

Olay planlı daha önceden kararlaştırılmış bir şekilde gelişti. Evde karı koca dışında sonradan makam aracını taşlayan kadın olduğunu duyduğum bir bayan şahıs daha vardı.

O kadın evde de yine provokatif konuşmalarına devam ederek, genel başkana ‘Siz PKK’lisiniz, PKK’lilerle işbirliği yaptınız’ şeklinde söylemlerde bulunması üzerine genel başkanımız nazik bir şekilde kadını oturtarak sakinleştirmeye çalıştı.

Bir süre kadınla bu şekilde konuştu. Artvin Şavşat’ta kendisinin de PKK saldırısına uğradığını söyledi. Kadın hala provokatif konuşmasına devam edince genel başkanımızın ‘Bende bir Mehmetçik babasıyım oğlum da Sivas’da askerliğini yaptı, bedelli askerlik yapmadı’ diye söyleyince kadında daha sakinleşti ve özür diledi.”

Etiketler
Ankara Saldırı