Kılıçdaroğlu'na evini açan köylü evin içinde yaşananları anlattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk İlçesi'nin Akkuzulu Köyü'nde şehit cenazesi sonrası 1,5 saat tutulduğu evin sahibi Ragıp Doruk yaşananları anlattı.

GERÇEK GÜNDEM - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk İlçesi'nin Akkuzulu Köyü'nde şehit cenazesinde saldırıya uğramıştı.

Kılıçdaroğlu'nun saldırı sonrası 1,5 saat bekletildiği evin sahibi Ragıp Doruk, dün yaşananları ve evin içinde Kılıçdaroğlu ile arasında geçen diyalogları Habertürk'e anlattı.

Ragıp Doruk, "Olayın şokuyla 1,5 saat boyunca Kılıçdaroğlu'nun evin içinde benim karşımda oturduğunu idrak edemedim. Evden çıkmaya son 5 dakika kala evin içinde oturanın Kılıçdaroğlu olduğundan emin oldum" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN EV SAHİPLERİNE KORKMA, ENDİŞE ETME

Kılıçdaroğlu ile arasında geçen diyaloğu da anlatan Ragıp Doruk "O benim sağlığımı sordu. Korkmamak gerektiğini söyledi. Güvenliğin daha fazla olacağını, endişe etmemem gerektiğini söyledi. Biz de ona endişe etmemesi gerektiğini söyledik. Eşimden bir bardak su istedi." dedi.

MANSUR YAVAŞ DA ARAMIŞ

Öte yandan Sabah Mansur Yavaş ile arasında geçen konuşmayı da şu sözlerle anlattı: "Sabah Mansur Bey (Yavaş) Büyükşehir Belediye Başkanımız aradı. Teşekkür etti, hasarla ilgili yapılması gereken bir şeyler varsa elinden geleni yapmak istediğini söyledi. Ben de teşekkür ettim kendisine dedi."

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NA EVİNİ AÇAN RAGIP DORUK'UN AÇIKLAMARI:

Etiketler
Ankara Kemal Kılıçdaroğlu Şehit