Seçimi kaybeden AKP'li adaylara 'atama' kıyağı

Resmi gazetede yayımlanan karara göre AKP'nin Bolu belediye başkan adayı olan Fatih Metin ve Kadıköy Belediye Başkan adayı Özgül Özkan Yavuz bakan yardımcılığı görevlerine atandı.

Seçimi kaybeden AKP'li adaylara 'atama' kıyağı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlanırken seçimi kaybeden iki AKP'li aday bakan yardımcılığı görevlerine atandı.

Yayımlanan karara göre 31 Mart seçimlerinde AKP'nin Bolu belediye başkan adayı olan Fatih Metin, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atanırken, AKP'nin Kadıköy Belediye Başkan adayı Özgül Özkan Yavuz ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararda, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı'na Bakan Yardımcısı atanmasına ilişkin karar yer aldı.

Karara göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Özgül Özkan Yavuz ile Türk İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serdar Çam atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığına ise Fatih Metin, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince atandı.

Seçimi kaybeden AKP'li adaylara 'atama' kıyağı - Resim : 1

Etiketler
Kadıköy Bolu Resmi Gazete Seçim