CHP'den Yıldırım'a jet yalanlama: İsim isim liste var, görüntüsü var

"MHP ve AK Parti üyesi olmadan torbaları açtılar, usulsüz şekilde açtılar" iddialarına CHP'den jet yanıt geldi.

CHP'den Yıldırım'a jet yalanlama: İsim isim liste var, görüntüsü var

CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, Binali Yıldırım'ın düzenlediği basın toplantısında "MHP ve AK Parti üyesi olmadan torbaları açtılar, usulsüz şekilde açtılar" iddialarına sosyal medya hesabından jet yanıt verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın toplantısında, "MHP ve AK Parti üyesi olmadan torbaları açtılar, usulsüz şekilde açtılar" iddialarına sosyal medya hesabından jet yanıt verdi.

Kadıgil yaptığı açıklamada; AKP canlı yayında çıkmış Maltepe’de yan terminallerde yapılan sayımların MHP ve AKP gözlemcisi olmadan yapıldığını iddia ediyor! Bu iki parti tarafından, kurulan yan terminaller için bildirdikleri PARTİLİ TÜM MÜŞAHİTLERİN LİSTESİ ilçe seçimin dosyasında İSİM İSİM var!."

"DAİMA KAYIT YAPAN KAMERALAR VAR"

"Sayım yapılan yerde daimi kayıt yapan kameralar var! Her bir kurulan yan masada, tüm sayımlarda gözlemci olarak oturan bu AKP ve MHP’lilerin görüntüleri de var! AKP yöneticileri ALENEN yalan mı söylüyor? Yoksa gelip AKP’li diye sayımlara katılan bu şahıslar kimdir, necidir!?"

CHP'den Yıldırım'a jet yalanlama: İsim isim liste var, görüntüsü var - Resim : 1

Etiketler
AK Parti