CHP'li Başarır'dan Maltepe'de oy sayımına saldırı hakkında açıklama

Maltepe'de oy sayımı esnasında AKP'li ve MHP'lilerin çıkardığı gerginlik hakkında CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır açıklama yaptı.

GERÇEK GÜNDEM - Maltepe'de oy sayımı esnasında AKP'li ve MHP'lilerin çıkardığı gerginlik hakkında CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır Cem TV yayınına katılarak açıklama yaptı.

A Haber'in provokatif haberi üzerine olay sırasında orada olmadığını belirten Ali Mahir Başarır, 30 kişilik bir grubun salona girerek sayımlara müdahale ettiğini ifade etti.

Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde oy sayımına yapılan müdahale hakkında Ali Mahir Başarır'ın açıklaması şöyle oldu:

Olay başladığı devam ettiği sırada tanık olduk. Vekil arkadaşlarımız içerideydi sandıkları gözlüyordu. 30 kişilik bir grupla sandığa müdaha etmek istemişler. Arkadaşlarımız müdahale etmişler. Benim ve arkadaşlarımın amacı sandıkları korumaktı.

Sebep, MHP ilçe başkanının orya gelmesi, müdahalede bulunması.
Ben polisin müdahale etmesi gerektiğini söyledim. Beni almadı, onların ne işi var.
Havuz medyası olayı saptırıyor herzamanki gibi. Olayın CHP'li milletvekilleriyle ilgisi yok.

Olayın mağduru bizdik, görev yapan polislerdi. Bir ilçe başkanı 30 kişilik bir grupla müdahale hakkını nerede buluyor. Bne polislere buları çıkartmalarını söyledim. Görevliler dışında kimsenin orada olmaması gerekiyor. Holiganlarla girmelerine izin vermeyiz. Barış ve sakinlik içinde 1.5 gün sürecek sayımın bitmesi gerekiyor. Umarım bir an önce biter hakkımızı alırız.

Türkan Saylan Kültür Merkezi'nin önünden kareler:

CHP'li Başarır'dan Maltepe'de oy sayımına saldırı hakkında açıklama - Resim : 2

CHP'li Başarır'dan Maltepe'de oy sayımına saldırı hakkında açıklama - Resim : 3

Etiketler
Maltepe Ali Mahir Başarır Milletvekili