Zeydan Karalar: Adana nefes alacaksa Sarıçam’dan alacak

Millet İttifakı’nın Adana’daki mahalle toplantıları görülmemiş kalabalıklara tanıklık ediyor.

Zeydan Karalar: Adana nefes alacaksa Sarıçam’dan alacak

ADANA / Millet İttifakı’nın Adana’daki mahalle toplantıları görülmemiş kalabalıklara tanıklık ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın son olarak katıldığı Sarıçam ve Misis Yakapınar toplantıları büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Millet İttifakı’nın Adana’da gerçekleştirdiği mahalle toplantıları adeta mitinge dönüşüyor. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, halkın sevgi seliyle karşılanıyor.

Çalışmalarını mahalle toplantılarıyla sürdüren Başkan Zeydan Karalar’ın Sarıçam İlçesi ile Misis Yakapınar’da gerçekleştirdiği toplantılarda adaylar meşaleler yakılarak karşılandı.

Halkın büyük sevgi gösterisinde bulunduğu toplantıları birer mitinge dönüştü. Başkan Karalar’ı bu toplantılarda CHP ve İYİ Parti Adana Milletvekilleri, ittifakın il ve ilçe başkanları ile Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca ve Sarıçam Belediye Başkan Adayı Mehmet Koca da yalnız bırakmadı.

31 MART’TA MİLLET KAZANACAK

Halkın yoğun sevgi gösterileri ve meşaleler arasında toplantı alanına giren başkan adayları, “Milletin gücünün önünde kimse duramayacak” dediler.

Başkan Zeydan Karalar yaptığı konuşmalarda Sarıçam’ın Adana’nın nefes alacağı ve hızla büyümekte olan bir ilçesi olduğunu belirterek, “Adana nefes alacaksa Sarıçam’dan alacak. Bu bölgenin doğru büyümesi gerekiyor. Mehmet Koca’nın Sarıçam Belediye Başkanı olması benim de Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmamız durumunda elbirliğiyle burayı çağdaş yaşanılabilir bir ilçe haline getireceğiz. Sarıçam’ın kimselere peşkeş çekilmesine izin vermeyiz. Sizlerden isteğim Millet İttifakı’nın adaylarını milletçe yönetimlerin başına getirmenizdir”diye konuştu.

Yakapınar’da da Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca ile birlikte toplantıya katılan Başkan Zeydan Karalar, toplantılara katılan İl Başkanı Çelebi, Milletvekili Sümer, ve diğer adaylar Çetin ile Karaca da yaptıkları konuşmalarda 31 Mart’ta yerel seçimlerin Adana için bir fırsat olacağını söylediler.

Konuşmacılar Adana’nın kaderinin Başkan Zeydan Karalar ve Millet İttifakı adaylarıyla değişeceğini vurguladılar.

Etiketler
Zeydan Karalar Adana İttifak Millet İttifakı