Muharrem İnce'den Rahmi Gençer'e destek

Muharrem İnce Ayvalık'ta seçim çalışmalarında bulunurken CHP'nin Belediye Başkan Adayı Rahmi Gençer'e destek istedi.

Muharrem İnce'den Rahmi Gençer'e destek

CHP'li Muharrem İnce Seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir Ayvalık'taydı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katılan Muharrem İnce, CHP'li Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın başkan adayı Rahmi Gençer’e destek istedi.

Cumhuriyet Meydanı’nda boynuna Ayvalıkgücü Belediyespor atkısı takarak halka seslenen İnce, CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın başkan adayı Rahmi Gençer’e destek istedi.

'SEÇİM VARSA SİYASETÇİLERİN GEÇİMİ KONUŞMASI LAZIM'

İnce, "Seçim varsa, meydanlarda siyasetçilerin geçimi konuşması lazım. Tencereyi, mutfağı konuşması lazım. Tencerede et mi kaynıyor, dert mi kaynıyor, aş mı pişiyor, taş mı pişiyor, onu konuşması lazım. Türkiye’de et bitti, süt bitti, yumurta, domates, biber, patlıcan, patates bitti.

Soğan bitti soğan. Meydanlarda bunu konuşması lazım. Bu seçimin sloganı şu; yiğit muhtaç olmuş kuru soğana nasıl oy vereceksin seni soyana? Meydana gelip balıkçı diyebiliyor mu? Diyemiyor. Mazot diyebiliyor mu? Gübre diyebiliyor mu? Emekli diyebiliyor mu? Soğan diyebiliyor mu? Diyemiyor" diye konuştu.

CHP'li Muharrem İnce, "31 Mart’ta bir şey yapacağız, bir şey yapmalıyız. Bir kere küsmek, kırılmak yok. Yanlış yola falan sapmayın. Rahmi başkanı size, sizleri Allah'a emanet ediyorum” diyerek mitingi sonlandırdı. İnce, vatandaşlarla bir araya geldedikten sonra ilçeden ayrıldı.

Sosyal medyadan da paylaşım yapan Muharrem İnce, 'Belediye Başkan Adayımız Rahmi Gençer’e destek olmak için Balıkesir Ayvalık’tayız. Birlikte başaracağız.' ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'den Rahmi Gençer'e destek - Resim : 1

Etiketler
Muharrem İnce Seçim Ayvalık