Halkın Otobüsü Eyüpsultan'da

Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Mahmut TANAL ile birlikte esnaf ziyaretleri ile mahalle ziyaretlerinde bulundu.

Halkın Otobüsü Eyüpsultan'da

Akşemsettin Mahallesinde başlayan çalışmalar, Yeşilpınar, Çırçır, Karadolap Mahallelerinde devam edip, Pazariçi Mahallesinde kentsel dönüşüm mağdurlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıyla son buldu.

Akşemsettin Mahallesinde yer alan Çınar kıraathanesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu ve Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Mahmut Tanal vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra, Emel Bilenoğlu’nun projeleri hakkında vatandaşa bilgi verdiler.

Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu ve Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Mahmut Tanal, daha sonra Kars, Iğdır, Ardahan Derneğine giderek vefat eden Orhan CINAR’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Yapılan taziye ziyaretinden sonra Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Mahmut Tanal, Gürsel TEKİN’in seçim çalışmaları için hazırlattığı Halkın Otobüsü ile Yeşilpınar, Çırçır ve Karadolap mahallelerinde halkı selamladılar. Özellikle Yeşilpınar Mahallesinde halkın büyük ilgisiyle karşılanan Emel Bilenoğlu ve milletvekilleri daha sonra Eyüpsultan sokaklarından geçerek Pazariçi Mahallesinde yer alan Köprülü Spor Kulübünde toplanan kentsel dönüşüm mağdurları ve mahalle halkıyla bir araya geldiler.

Halkın Otobüsü Eyüpsultan'da - Resim : 1

Burada vatandaşlara hitap eden Gürsel Tekin,” hükümetin yanlış ekonomik ve sosyal politikalarından kaynaklı olarak ciddi sorun ve sıkıntıları vatandaşlarımızın yaşadığını çok yakinen biliyoruz. İstanbul’da kendi yandaşlarına rant sağlamak adına her gün değiştirdikleri imar kanunları sebebiyle binlerce vatandaşı sizin gibi mağdur ettiler. Bugün artık bir değişim zorunlu hale gelmiştir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bile İstanbul’a ihanet etmişliğini kabullendiği bir zamanda vatandaşlarımız buna bir cevap vereceklerdir. 1 Nisan sabahı İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan’da emel Bilenoğlu’nu Belediye Başkanı yaptığınızda göreceksiniz Mar ve Mülkiyet sorununuz başta olmak üzere İstanbul’un tüm sorunları bir bir çözülecektir.

Halkın Otobüsü Eyüpsultan'da - Resim : 2

Gürsel Tekin’den sonra söz alan Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu, yaptığı konuşmada” İstanbul Başta olmak üzere tüm Türkiye’de insanların kalbini kırarak, gönlünü kırarak siyaset yapanların bugün çıkıp ta Belediyecilik Gönül İşidir, İstanbul Benim Aşkım, Eyüpsultan Benim Sevdam demeleri baya komik kaçıyor. Aşkına, Sevdasına ihanet edenlerin gönül işi ile işleri olmaz. Onların yapacağı belediyecilik, gönül işinden daha fazla gönül eğlendirmek oluyor. Bunun içindir ki biz Projelerimize ÖNCE İNSAN dedik. İnsanı mutlu olmayan bir ilçede veya şehirde Belediye Başkanlığı yapmış olmanın hiçbir önemi yoktur. Bende böyle bir belediye başkanlığı yapmak istemem. İmar ve Mülkiyet sorunu Eyüpsultan Başta olmak üzere, Tüm İstanbul hatta Türkiye’nin en öncelikli sorunlarının başında gelmektedir. Biz 25 yıldır Eyüpsultan ve İstanbul’u yöneten ve her beş yılda bir gelip söz verip çözmeyen siyasetçilerden olmadık. Onun içindir ki biz çözeriz diye bir söz vermedik. Biz bu işi çözeceğimize dair TAAHHÜTNAME imzalayacak kadar kendimize inanan insanları. Ekrem İmamoğlu ile birlikte imzaladığımız taahhütname bizim için bir şereftir ve göğsümüzde nişan olacaktır. Sadece bunu mu yapacağız, hayır. Allahın izni ve siz değerli hemşerilerimin onayı ile seçildiğimde, ilk olarak Eyüpsultan halkının mülkiyeti olan ve birilerine bedavaya verilen taşınmazlarımız geri alacağız. Bugün uyuşturucu kullanan ve satanları merkezi haline gelmiş olan Sultan Center’ın bulunduğu yeri Eyüpsultan’a yakışır bir Üniversite yapacağız. Silahtarağa’da bulunan Pazar yerini (Tansaş) Eyüpsultanda yaşayan tüm vatandaşlarımızın rahatlılıkla ulaşacağı bir Belediye Başkanlığı yerleşkesine dönüştüreceğiz. Bugün kullandığımız ve gereğinden fazla şatafatlı olan Belediye Binamızı da tam teşekkülü bir hastaneye dönüştüreceğiz. Sevgili hemşerilerim, yeniden inşaat yapıp ilçeyi daha fazla beton yığınına çevirmemize gerek yoktur. Elimizde mevcut olan taşınmazları halkımızın yararına kullanacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler
Eyüpsultan Eyüp Gürsel Tekin İttifak