CHP Şişli'den 'Şişli Hepimizin Bahar Şenliği' yürüyüşü

Şişli’de yaşayanlar baharı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin’in düzenlediği “Şişli Hepimizin Bahar Şenliği” ile karşıladı.

CHP Şişli'den 'Şişli Hepimizin Bahar Şenliği' yürüyüşü

Şişli’de yaşayanlar baharı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin’in düzenlediği “Şişli Hepimizin Bahar Şenliği” ile karşıladı.

Yürüyüşe CHP Genel Başkan Yardımcıları Aykut Erdoğdu ve Fethi Açıkel, A. Ünal Çeviköz ve Onursal Adıgüzel, CHP Milletvekilleri Zeynel Emre, Yüksel Mansur Kılıç, Sezgin Tanrıkulu, Sera Kadıgil, CHP PM üyeleri Yüksel Taşkın, Burhan Şenatalar, Ayşe Eser Danışoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çellik, İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal katıldı.

Yürüyüş boyunca “Eşit Hizmet Temiz Siyaset!”, “Kararımız Kesin Muammer Keskin!” sloganları atan Şişlililere yol boyunca birçok vatandaş alkışlarla destek verdi.

Maçka Sanat Parkı’nda yürüyüşün sona ermesinin ardından Tüm CHP kadroları Muammer Keskin’le beraber sahnede toplu fotoğraf çektirdi.

Bahar şenliğinde söz alan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konuşmasına mevcut Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye teşekkür ederek başladı.

“Şişli geçmişte olduğu gibi bugün de Cumhuriyetin kalesi olacaktır. Dahili ve harici düşmanlarımız olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Ne olursa olsun sizlerin de inancıyla düşmanlarımıza karşı mücadele edeceğiz. Son 8 gün. Daha fazla çalışacağız. Oylarımızı kullandıktan sonra da oylarımıza sahip çıkacağız. Bir oyumuzu bile almalarına izin vermeyeceğiz” dedi.

Kısa bir teşekkür konuşması yapan Hayri İnönü de Şişli halkından Muammer Keskin ve Ekrem İmamoğlu için destek isteyerek “Görevim boyunca en çok Şişlililere ait olan binaları geri almak için uğraştım. Hâlâ davalar sürüyor. Lütfen mallarınıza, başkanınıza sahip çıkın. Ben bu partide başkaları gibi yolcu değil, hancıyım" dedi.

Son olarak konuşan Keskin de konuşmasına Hayri İnönü’ye teşekkürleriyle başlayarak torunu, çocuklarını ve eşini sahneye davet etti.

“Ailemi tanıyın. Çünkü söz veriyorum ki ne ailem ne çalışma arkadaşlarım görev yaptığım süre boyunca zenginleşmeyecek" dedi. “Önceliğimiz Hayri İnönü’nün de mücadelesini sürdürdüğü Şişli’nin mallarını geri almak olacaktır. 1’er liraya kiraya verilen 500 milyon dolarlık 9 taşınmazını geri alacağız ve gelirlerini Şişli halkı için harcayacağız. Herkesin bilmesini istiyorum ki 31 Mart akşamından sonra bize oy versin vermesin herkesin başkanı olacağım. Bizim mega projelerimiz yok. İnsan odaklı insanlarımızın hayatına dokunan projelerimiz var. Şişli kadınlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız için yaşanabilir bir kent haline gelecek. Birileri çıkmış diyor ki “Nişantaşı'nın ışıklarını söndürdüler” Şişli'nin ışığı 20 yıl önce söndü. Yıl başında ışık yakarak Şişli aydınlanmaz. Şişli yeniden kültür sanatın merkezi olursa ışığı yanar, Şişli'nin ışıklarını biz yakacağız” dedi.

Bir vatandaşın “Şişli Etfal Hastanesini geri istiyoruz. Engelli çocuğum var" demesi üzerine Keskin de “Alacağız emin olun alacağız. Orayı rantçılara yedirmeyeceğiz" dedi.

Keskin sözlerini şöyle sürdürdü: Engellilere bir müjdemiz var. Önce engelsiz zannedenleri eğiteceğiz. Sizin ve ailenizin hayatını kolaylaştıracak her şeyi yapacağız. Çocuklarımıza alan açacağız. Daha iyi eğitim almalarını sağlayacağız. Oyun oynayabilecekleri alanlar yaratacağız.Her mahalleye kreş açacağız. Kadınlarımızın hayatını kolaylaştıracağız. Şişli'yi beton şehrine çevirenlere karşı savaşacağız.

100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk Şişli’den yola çıkarak Anadolu'yu kurtardı. Cumhuriyeti size emanet etti. Sizin de sahip çıkacağınıza eminim.” dedi.

Şenliğe katılanlar Roman İstanbul, Tolga Çandar, Niyazi Koyuncu’nun şarkılarıyla eğlendi.

Etiketler
Şişli Cumhuriyet Halk Partisi