AKP'li vekilden camide tehdit gibi sözler: AKP'ye hainlik yapanlar...

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, camide yaptığı konuşmada, partisinden memnun olmayıp ayrılmak isteyenleri eleştirdi.

Bank Asya'ya para yatırdığı gerekçesiyle yüzlerce kişi FETÖ üyeliğinden tutuklanırken, aynı bankada 16 yıl yöneticilik yapan Ali Fuat Taşkesenlioğlu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) başkanlığına atanmıştı.

Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun kardeşi AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, yaptığı konuşmada, partisinden memnun olmayıp ayrılmak isteyenleri eleştirdi.

Taşkesenlioğlu, AKP’den ayrılanları hainlikle, muhalifleri ise terörist olmakla suçlayarak, kendi partileri dışından birinin seçimi kazanması halinde, vatandaşların hizmet alamayacağını söyledi.

Taşkesenoğlu’nun bu konuşmasını cami içerisinde yapması ise sosyal medyada büyük tepki çekti.

Cami’de siyaset yaptığı görülen Taşkesenoğlu’nun, AKP’nin politikalarından memnun olmayanlar ve partiden ayrılanlar için sert ifadeler kullanıldığı görülüyor.

'AKP’YE HAİNLİK YAPANLAR…'

Taşkesenlioğlu konuşmasında şunları söylüyor:

“AKP’ye hainlik yapanlar hangi yüzle AKP’nin kapısına gelecekler. Sayın Cumhurbaşkanımın bu kadar vefa mücadelesi söylediği… Türkiye’nin geleceği ile ilgili önemli bir seçime girerken, onlar yanımızda durmak, edepleriyle oturmak yerine zillet ittifakının yanında olanlar, hangi yüzle tekrar AKP’nin kapısını çalacaklar? Cumhurbaşkanım, trenden inenlerin bir daha trene binme şansı olmadığını defalarca söyledi.”

Etiketler
Zehra Taşkesenlioğlu Erzurum Milletvekili Tehdit