CHP heyeti ve başkan Selvitopu'ndan şantiyeye ziyaret

Başkan Muhittin Selvitopu, “En büyük hayalim Karabağlar’ın topyekün gelişmesini sağlamak” dedi.

CHP heyeti ve başkan Selvitopu'ndan şantiyeye ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, sabah saatlerinde CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, geçmiş dönem milletvekili Mehmet Ali Susam ve CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile birlikte bir inşaat şantiyesini ziyaret ederek ilçede inşaat yapan müteahhitler, mahalle muhtarları ve inşaat çalışanlarıyla birlikte kahvaltı yaptı.

Karabağlar’ın geleceğini planladık

Kahvaltı sonrası yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Muhittin Selvitopu, Karabağlar’da insanların hak ve hukukunu koruyan anlayışla hareket ettiklerini söyledi. Karabağlar’da yaptıkları planlamalarla ilçenin önünü açtıklarının altını çizen Selvitopu,ayrıca imar uygulamalarını da tamamen kendilerinin yapmak istediklerini söyledi. Planlamaların dışında sosyal belediyecilik anlamında insanları kucaklayan projelere ağırlık verdiklerini de ifade eden Selvitopu, “Herkes bana ilçede hayalim ne diye soruyor. Şunu bunu yapacağım diye hayalim yok en büyük hayalim Karabağlar’ın topyekün gelişmesini sağlamak” dedi

Susam, “Selvitopu, Karabağlar için büyük şans”

Geçmiş dönem İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ise Muhittin Sevitopu’nun birikimi çok yüksek, çok değerli bir başkan olduğunu söyledi. Muhittin Selvitopu’nun bilgi ve birikimini toplumun çıkarları, ülkenin çıkarları ve insanların kalkınması için kullandığını belirten Susam, “Selvitopu, Karabağlar için büyük şans. Karabağlar bu dönem gözde ilçeler arasında yerini alacak. İkinci dönem ondan daha çok sizin ve Karabağlar’da yaşayanların kendisine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Serter “Selvitopu, Karabağlar’ı çok iyi tanıyor”

İzmir Milletvekili Bedri Serter ise Muhittin Selvitopu’nın sadece 5 yıl değil, daha önce çalıştığı dönemlerden bu yana Karabağlar’ı çok iyi tanıdığını, bunun da Karabağlar için büyük şans olduğunu söyledi. Serter, ayrıca Muhittin Selvitopu’nun ilçede yapacağı çalışmalarla çok farklı bir Karabağlar’ı ortaya çıkartacağını, Karabağlar’ı daha iyi bir noktaya getireceğini sözlerine ekledi.

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise Karabağlar’da 81 ilden insanın yer aldığını amaçlarının hiç kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit gözle bakarak hareket ettiklerini, bundan sonra da aynı bakış açısına devam edeceklerini söyledi.

Toplantı sonunda Başkan Selvitopu, Bedri Serter, Mehmet Ali Susam ve Ali İhsan Yıldız çalışanlarla beraber toplu fotoğraf çektirdi.

Etiketler
Karabağlar Muhittin Selvitopu