Yılmaz Büyükerşen'den Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a destek

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na desteğini video yayınlayarak paylaştı.

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na bir destek de Yılmaz Büyükerşen'den geldi.

Yılmaz Büyükerşen, iki başkan adayının da kötü şehirleşmeye dur diyeceğini belirterek, karalama kampanyalarını hatırlattı.

Büyükerşen, "Her iki şehrimizi de ranta teslim edenler sonlarının yaklaştıklarını gördükçe size zulmediyorlar. İftiralar ve yalanlarla bizleri korkutmaya çalışıyorlar. Sizler hemşehrilerinize güven veriyorsunuz" dedi.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN BÜYÜKERŞEN'E YANIT

Ekrem İmamoğlu da Yılmaz Büyükerşen'e yanıt vererek "Değerli Hocam desteğiniz beni çok duygulandırdı. Biz anlayışı ve sabrı sizden öğrendik. Sevginin yükü ağır, yolu uzundur. Bu karalamalar elbet bir gün son bulur. Size söz veriyorum; İstanbul'da 16 milyon hemşehrimizle o kadar sıkı sarılacağız ki, aramızdan rüzgar bile geçmeyecek!" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Büyükerşen'den Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a destek - Resim : 1

Etiketler
Eskişehir Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Yılmaz Büyükerşen