Gürsel Tekin: Siyasilere bir maliyet ödettirilmeli

CHP İstanbul milletvekili ‘Halkın Otobüsü’ ile bugün Çatalca ve Arnavutköy ilçelerinde partisini adaylarına destek vermek için seçim çalışmalarına katıldı.

Gürsel Tekin: Siyasilere bir maliyet ödettirilmeli

CHP İstanbul milletvekili ‘Halkın Otobüsü’ ile bugün Çatalca ve Arnavutköy ilçelerinde partisini adaylarına destek vermek için seçim çalışmalarına katıldı.

Buralarda yaptığı çalışmalarda Çatalca ve Arnavutköy adaylarına destek istedi. Tekin, “Siz burada şanslı bir konumdasınız Çatalca Silivri ve Şile şanslı ilçelerden inşallah önümüzdeki dönemlerde de buraları betona gömmezler” dedi.

Gürsel Tekin: Siyasilere bir maliyet ödettirilmeli - Resim : 1

Tekin, Çatalca’da gittiği bir taş ocağı çalışanlarına şöyle hitap etti:

BUNUN 1 TANESİ HAVA, BUNUN BİR TANESİ SU, BUNUN BİR TANESİ TOPRAK.

Yeni Soluk'ta yer alan habere göre; burada bulunanların yüzde 99'u lan Anadolu’dan buraya göçmüş insanlardır, İnsanoğlu için “topraktan geldi toprağa gidecek” derler. Yaşamamız için 3-4 temel şeye ihtiyacımız var. Bunun 1 tanesi hava, Bunun bir tanesi su, bunun bir tanesi toprak.

Bunun bir tanesi yoksa hiçbir anlam ifade etmez. Hava, toprak, su şehirlerin içinde en az olanı. Esenyurt oturan bir kişi var mı Esenyurt'ta doğacak yeni çocuklar 1 karış toprak bulamayacaklar. Halbuki Esenyurt seksenli doksanlı yıllarda her tarafı yemyeşil olan bir beldeydi.

İstanbul’a bakıyorsunuz hangi semtte giderseniz gidin sadece bir tek yerde yeşil görebilirsiniz. Onlar da mezarlıklar. Suyumuzu zehirlendiler. Dünyanın başka yerlerinden balık alıyoruz. Siz burada Çatalca'da şanslı bir konumdasınız Çatalca Silivri ve Şile şanslı ilçelerden inşallah önümüzdeki dönemlerde de buraları betona gömmezler.

ekin ziyaret için gittiği bir fabrikada ise çalışanlara şunları söyledi:

HER SEÇİM MUTLAKA SİYASETÇİLERE BİR MALİYET ÖDETTİRİLMELİ

Her seçim muhakkak siyasilere bir maliyet ödettirilmeli. Buradaki yaş grubuna baktığımızda en az 5-6 seçime katılmış insanlar var. Her seçim mutlaka siyasetçilere bir maliyet ödettirilmeli. Hangi partiden olursa olsun, ama bir bedel ödettirilmeli. İster CHP'li, ister MHP'li, ister AKP’li kötü bir şey varsa uyarmak babında muhakkak bir maliyet ödettirilmeli. iyi ise de kötüyse de muhakkak bir maliyeti olmalı. Bu uyarı olmadığı zaman yönetenler diyor ki “benim yaptığım her iş doğru, ben ne yaptıysam doğru yaptım”.

Ben ortalama 2 yıldır sokaklardayım. Geçmiş dönemlerdeki seçimlerde çok iyi biliyoruz. Bunu sizler de biliyorsunuz. Ben size sorsam; ‘içinizde borçsuz birisi var mı?” diye, kesinlikle içinizde borçsuz birisi yoktur. 20 milyon insan icraya düşmüş. Ortalama her evde 3 kişi hesaplarsak, 60 milyon eder.81 milyonluk 82 milyonluk bir ülkede 60 milyon insan borç batağında ise hiç kimse bize bir hikaye anlatmasın.

CEM KARA’YA DESTEK

Belediye başkanımız şu anda biraz sağlık sorunları var. En kısa sürede İnşallah yanımıza dönecek. Ayın 31’inde çocuklarımızın geleceği için, geçmiş dönemlerde elbet ve siyasi partileri başka partilere vermiş olabiliriz. Gelin bu dönemde Cem Kara'yı destekleyerek geleceğiniz adına siz karar verin”.

Etiketler
Arnavutköy Gürsel Tekin Milletvekili Seçim