Erdoğan: Talimatı verdim

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankapark'ın açılış töreninde konuştu.

Erdoğan: Talimatı verdim

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasetin bir yarış olduğunu söyleyerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

"Hatay'da 6 baraj yaptığımızı söylüyorum, ana muhalefetin başındaki zat Hatay'da baraj yok ki diyor. Eline diline dursun. Senin kılavuzun kim, ona bak. Bunun kılavuzu karga" diyen Erdoğan, " Televizyonlara talimatı verdim. Bizim oradaki bütün barajları yayınlayın" ifadesini kullandı.

Erdoğan, Ankara'da Ankapark'ın açılış töreninde konuştu.

Ankapark'ın elektriğinin bir kısmını kendi üreteceğini söyleyen Erdoğan, "Çevre dostu bir proje" dedi.

Erdoğan, Ankapark için eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Başta Melik Gökçek kardeşime, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Elbette bizim de zaman zaman eksiğimiz oldu ama ben tüm belediye başkanlarıma, bakanlarıma söylüyorum, şunu iyi bilin, halkımın gönlünü kıran benim de gönlümü kırmış olur. Daha hızlı koşmak isteyip de engellere takıldığımız dönemler de oldu. Bürokratik oligarşiden darbeci zihniyete kadar pek çok şeyle karşı karşıya kaldık.

CHP'nin Hatay belediye başkanı ne diyor, 'Oy yoksa yol da yok, hizmet de yok, iş aş da yok.' Böyle kibir kulelerinden asla olmaz. Benim belediye başkanım böyle dese kapıya koyarız.

Bize oy versin vermesin, her kardeşim bilsin, bilhassa diğer partilere gönül vermiş vatandaşlarımın dikkatini çekmek istiyorum. Siyaset özünde bir yarıştır. Yalandan daha büyük bir felaket olmaz. İşte ben Hatay’da 6 tane baraj yaptığımızı söylüyorum. Ya bunun bir danışmanı yok mu diyorsun? Senin kılavuzun kim, sen ona bak. Bunun kılavuzu karga. Televizyonlara talimatı verdim. Bizim oradaki bütün barajları yayınlayın.

'ANKARA'YI SAHTE İMZAYLA SENET İMZALAYANLARA TESLİM EDEMEYİZ'

31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu seçime partiler ittifak halinde girdi. Biz MHP ile Cumhur İttifakı'nı kurduk. Karşımızda dörtlü çete var, Kandil'den yönetiliyor. Bu çeteyle bir mücadele vereceğiz.

Ankara'yı rastgele ellere teslim edemeyiz. Ankara'yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz. İstiyoruz ki Ankara emin ellerde 'devam' desin. Ne bu ittifaktan ne de ittifakın defolu adayından Ankara'ya bir hayır gelmez.

Bay Kemal ve hanımefendi ittifakın asıl ortağının kim olduğunu gizlemeye özellikle dikkat ettiler. Kafasını kuma gömen devekuşu misali kendileri inkar edince milletin gerçeği görmeyeceğini zannettiler. İttifakın asıl patronu çıktı, postayı koydu.

(Millet İttifakı) Bu ittifak zahirde iki partiden teşekkül ediyor ancak ittifakın içine daldıkça tıpkı matruşka gibi içinden bölücüler, marjinaller çıkıyor, Taksim'de ezanı ıslıklayan edepsizler çıkıyor. İttifakı deştikçe içinden Pensilvanya'nın ve Kandil'in uzantıları çıkıyor. İttifakın önünü arkasını araştırdıkça ortaya, çıkar ağları, menfaat şebekeleri çıkıyor. İttifaka dikkatli şekilde bakınca ortaya bölücü örgütün uzantılarıyla yapılmış kirli, kanlı pazarlıklar çıkıyor. Bu ittifakta herkes var ama sadece millet yok.

'PANDORA'NIN KUTUSU AÇILDI'

Millet bu oyunu gördü, tezgahın şifrelerini çözdü. Artık olanı olmamış sayamazsınız, hakikati hakaretle örtemezsiniz, gerçeği yalanla kapatamazsınız, güneşi balçıkla sıvayamazsınız, kirli iş birliklerinizi, kanlı pazarlıklarınızı artık saklayamazsınız.

Bize saldırarak, iftira atarak şu 10 günü kurtarabileceğini sanıyorlar, Pandora'nın kutusu açıldı.

(Mansur Yavaş) Sorulara dürüstçe cevap vermek yerine kaçmak, gazetecilere saldırmak, mızmızlanmak hiç kimseye bir fayda sağlamaz. Elbette Ankaralı kardeşlerim bunun hesabını sandıkta soracaktır.

Etiketler
Recep Tayyip Erdoğan