Semih Esen: Konyaaltı olarak büyük bir ivme yakalayacağız

CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Semih Esen: Konyaaltı olarak büyük bir ivme yakalayacağız

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, vatandaşın sorunlarını kendilerinden dinlemesi, hem halktan hem de Antalya'nın kanaat önderleri tarafından takdir topladı

'Sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız' sloganıyla yola çıkan Esen, "İnsanlarımız siyasette değişim bekliyor. İnsanlarımız samimiyet ve gerçek hizmet bekliyor. Biz bu sese kulağımızı tıkamayacağız. Biz yeni bir anlayışın yeni bir heyecanın umutlarıyız. Bu heyecanı, büyükşehri ve diğer ilçelerimizi güzel bir sonuçla kazanarak taçlandıracağız" diye konuştu.

DURMADAN, BIKMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Çalışmalarını esnaf ve ev ziyaretleriyle devam eden Esen, son güne kadar durmadan çalışacaklarını ve seçimden sonra da temaslarını sürdüreceklerini ifade etti. Seçimden seçime halkla bir araya gelen siyasetçilerden olmayacağını belirten Esen, " Şımarmadan, haddimizi aşmadan çalışacağız ve sadece hizmet etmeye odaklanacağız. Seçildik ve işimiz bitti diye bir anlayışı asla benimsemeyeceğiz. Asıl işimiz seçildikten sonra başlıyor. İnsanlarımızın beklentileri var ve bu beklentileri yerine getirmemiz gerekiyor. Halkın bize vereceği yetkiyi en iyi şekilde kullanarak projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu projeler hayata geçtiğinde ise Konyaaltı olarak büyük bir ivme yakalayacağız” dedi.

HER ZAMAN ADALETLİ OLACAĞIZ

Başkanlığı döneminde adaleti asla elden bırakmayacaklarını söyleyen Esen, “Hizmet noktasında her zaman şunu söylüyorum; Konyaaltı'nın hiçbir mahallesini hizmetsiz bırakmayacağız. En kırsaldan en merkezi mahallelerimize kadar, insanlarımızın neye ihtiyacı varsa onu yerine getireceğiz.

Daha az gelişmiş ve hizmete daha çok ihtiyacı olan bölgelerimize pozitif ayrımcılık yapacağız elbette. Çünkü bizim gözümüz her zaman en çok ihtiyaç sahibi olanı arar. Gözümüz en çok, fakir olanı arar. Bu anlamda adaletli bir yönetim sergileyeceğiz. Ancak bu şekilde gerçek sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirebiliriz” şeklinde konuştu.

Etiketler
Konya Seçim Yerel Seçim Konyaaltı