Çukurova’daki CHP-İYİ Parti birlikteliği Türkiye’ye örnek oldu

CHP ve İYİ Parti birlikteliği ile oluşturulan Millet İttifakı Adana’nın Çukurova ilçesinde tam anlamıyla uyum içinde çalışıyor

Çukurova’daki CHP-İYİ Parti birlikteliği Türkiye’ye örnek oldu

CHP ve İYİ Parti birlikteliği ile oluşturulan Millet İttifakı Adana’nın Çukurova ilçesinde tam anlamıyla uyum içinde çalışıyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e seçim çalışmalarında tam anlamıyla destek veren İYİ Parti kurmayları hemen hemen her toplantıya tam kadro katılıyor ve Çetin’e duydukları güveni ifade ediyor.

ORTAK DEĞERİMİZ ATATÜRK

Başkan Çetin de verdikleri destek için İYİ Parti milletvekilleri ve teşkilat başkanlarına teşekkür ediyor. Millet İttifakı’nın başta Çukurova olmak üzere Büyükşehir ve tüm ilçelerde hedeflediği başarıyı yakalayacağını belirten Başkan Çetin, “Ayrı partileriz ama ortak noktamız Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’ne olan sevdamız” diye konuşuyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’nin bir araya gelerek oluşturduğu Millet İttifakı, Çukurova’daki uyumu ile adeta düşman çatlatıyor.

24 Haziran 2018 genel seçimlerinde başlayan ittifak 31 Mart yerel seçimlerinde de devam ediyor. Millet İttifakı adı verilen işbirliğinin en güzel örneği Adana’nın Çukurova ilçesinde kendini gösteriyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in açılış, etkinlik ve seçim çalışmaları kapsamındaki toplantılarına İYİ Parti’nin Adana Milletvekilleri Metanet Çulhaoğlu ve İsmail Koncuk, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boydavaoğlu, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça, teşkilat yöneticileri ile meclis üyesi adayları hemen hemen firesiz katılıyor.

ÇULHAOĞLU VE KONCUK SAHADA

Her fırsatta Soner Çetin’e olan güvenlerini dile getiren İYİ Parti Adana Milletvekilleri Metanet Çulhaoğlu ve İsmail Koncuk, işbirliği yapılan her bölgede Millet İttifakı’nın başarıyı yakalayacağını dile getiriyor.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu da konuşmalarında partilerinin kurulduğu günden bu yana Soner Çetin’in kendilerine her zaman destek ve yardımcı olduğunu belirterek, “Biz Çukurova ilçesine yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine güveniyoruz. Her zaman en büyük desteği vereceğiz ve Çukurova’da hedefine ulaşması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” şeklinde konuştu.

İYİ PARTİ TEŞKİLATINDAN BÜYÜK DESTEK

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça ise Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in tüm çalışmalarında yanında olarak en büyük desteği veren isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. CHP ve İYİ Parti birlikteliğinde oluşturulan Millet İttifakı’nın Çukurova’da hiçbir sorun olmadan yoluna devam ettiğini belirten İlker Akça, hiçbir programda Başkan Çetin’i yalnız bırakmıyor.

ORTAK NOKTAMIZ ATATÜRK VE CUMHURİYET

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de İYİ Parti kurmaylarının kendisine verdiği destekten son derece memnun görünüyor.

Her fırsatta İYİ Parti’lilerin kendisine verdiği destekten övgüyle söz eden Başkan Çetin, “Bizim birlikteliğimiz inşallah pazara kadar değil mezara kadar sürecek” ifadesini kullanıyor.

Başkan Soner Çetin, İYİ Parti tabanının kendisine 31 Martta firesiz destek olacağına inandığını belirterek, “Bu birliktelik samimi ve ülke yararına bir ittifak. Kişisel ve siyasal hesapların dışında ülke yararını gözeten bir yapılanma. CHP ve İYİ Parti iki farklı parti ancak ortak noktamız Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılığımız ve Türkiye Cumhuriyeti’ne olan sevdamız” şeklinde konuşuyor.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİRLİKTELİK

Türkiye’ye örnek olan Çukurova’daki Millet İttifakı oyumunun 31 Mart seçimlerinde de sandığa olumlu yansıması ve Başkan Soner Çetin’in hedeflediği yüzde 70 oy oranın yakalanmasında büyük etken olacağı düşünülüyor.

Etiketler
Adana Çukurova İYİ Parti İttifak