Zeydan Karalar: 5 yılda 25 yılda yapılan hizmetin 5 katını yaptık

CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, Seyhan’daki muhtarlara projelerini anlattı.

Zeydan Karalar: 5 yılda 25 yılda yapılan hizmetin 5 katını yaptık

ADANA / Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, 5 yıllık hizmet süresinde birlikte çalıştığı muhtarlarla buluşarak bundan sonar yapacağı projeleri anlattı

Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Seyhan’da görev yapan muhtarlarla buluşarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda yapacakları projeleri anlattı.

Hilton’da gerçekleştirilen toplantıya CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, belediye daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Zeydan Karalar: 5 yılda 25 yılda yapılan hizmetin 5 katını yaptık - Resim : 1

MUHTARLARA TEŞEKKÜR

Seyhan’da görev başladığında önce tasarruf sonra hizmete başladıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, aynı yöntemi Büyükşehir Belediyesi’nde de uygulayacaklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi’nin bütçe olarak olumsuzluklar taşıdığını, bu nedenle önce bütçeyi kontrol altına alıp sonra hizmetlerin büyük bir hızla başlayacağını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, “Seyhan’da hizmet süremizce bizimle halkın arasında köprü olan muhtarlarımıza teşekkür ederim. Görev süremiz boyunca hep koordineli ve anlayış içerisinde bir çalışma gerçekleştirdik. Bu uyumda Seyhan halkımız da payını hizmet olarak aldı” dedi.

HİZMETLER DEVAM ETSİN

Seyhan Belediyesi’nde 5 yılda 25 yılda yapılan hizmetin 5 katını yaptıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, hizmetlerin devamı için halkın CHP’nin adayı Akif Kemal Akay’a destek vermesini istedi.

Akay’ın, bilge, dürüst ve iş bilen çalışkan birisi olduğunu kaydeden Başkan Karalar, “ Benim Seyhan’dan gitmeme üzelenler oluyor ama hiç üzelmesinler. Çünkü onları Akif Abiye emanet ediyorum. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı, Akif Akay’da Seyhan Belediye Başkanı olduğunda çok daha büyük hizmetler alacaksınız” diye konuştu.

ADANA’NIN KADERİ DEĞİŞECEK

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal da yaptığı konuşmada Adana’nın kaderinin 31 Mart’tan sonra değişeceğini söyledi. Akay “Zeydan başkanla uyumlu bir çalışmayla Adana’yı ve ilçelerimizi örnek birer kent haline getireceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından davetliler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler
Adana Zeydan Karalar