İsmail Ok: Balıkesir üzerindeki ölü toprağını atacak

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener Balıkesir'de ortak miting düzenliyor. CHP ve İYİ Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok düzenlenen ortak mitingte konuştu.

İsmail Ok: Balıkesir üzerindeki ölü toprağını atacak

GERÇEK GÜNDEM - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Balıkesir'de ortak miting düzenledi.

Millet İttifakının Balıkesir Belediye Başkan Adayı İsmal Ok'un açıklamaları şöyle oldu:

Ay yıldızlı bayrağımız Kuvayi Milliye Kahramanları'nın elinde dalgalanıyor. Baharın müjdesini sizlerin şahitliğinde görüyoruz. Kuvayi Milliye şehrinin söz konusu vatan olduğunda arkasına bakmadan cepheye koşanlara, Gazi Mustafa Kemal'in yiğit evlatları sizlere selam olsun.

Yıl 2014 Balıkesir belediyesini bıraktığımızda Balıkesir her manada üreten bir şehirdi. Tarım ve hayvancılık başta olmak üzere sanayimiz hızla gelişen illerimiz arasındaydı. Ama bugün Türkiye'yi doyuran ile övündüğümüz Balıkesir'de vatandaşlar 3 kilo, soğan, 3 kilo patates için sıraya girdiler.

Bizde yuhlama yok.

İlk 500 sanayi kuruluşu arasında 26 tane sanayi kuruluşumuz vardı. Şimdi sadece 8. Kalkınmışlık sırasında 17. sıradaydı, şimdi 25. sırada. Balıkesir büyükşehir olmasına rağmen ekonomi durdu. Bunun çıkışı Millet İttifakı'nın adaylarına destek vermektir.

Başta büyükşehir olmak üzere 20 ilçede halkımız bize yetkiyi verdiğinde Balıkesir üzerindeki ölü toprağını atacak. Tekrar üreten bir şehir doğacak.

Et-süt entegre tesisleri kuracağız. Seracağılığın önünü açacağız, Türkiye'yi doyuran il olacağız. 50 bin gencimiz iş aş ekmek bulacak. Herkes Hazreti Ömer adaletiyle hizmet alacak. Bunun sözü biz veriyoruz.

Bir aylık büyükşehir belediye başkanının makam aracına ödediği para 35 bin lira. Haramdır. Yazıktır, günahtır.

Balıkesir Millet İttifakı'nın adaylarına yetki vermek için sabırsızlıkla bekliyor. 20 ilçenin 20'sinde de Millet İttifakı'nın adaylarına evet mührünü basacağınıza inanıyorum. Bizler de sizleri mahcup etmeyeceğiz.

Sözlerimi Atatürk'ün şu veciz sözleriyle sonlandırmak istiyorum: Ne Mutlu Türküm diyene!

Etiketler
Balıkesir Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener