Özgen Nama: Sancaktepe için değişim vakti gelmiştir

31 Mart’a sayılı günler kala Sancaktepe CHP büyük buluşma gerçekleşti.

Özgen Nama: Sancaktepe için değişim vakti gelmiştir

31 Mart’a sayılı günler kala Sancaktepe CHP büyük buluşma gerçekleşti. Son 25 yılda Sancaktepe’de görev yapmış bütün ilçe başkanları, Sarıgazi ve Samandıra belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolu başkanları Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama ile buluştular.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, daha sonra bir önceki ilçe başkanı Alper Yeğin konuştu.

31 Mart yerel seçiminin önemine dikkat çeken Alper Yeğin, “gün ayrılıkları, kırgınlıkları bir kenara bırakma ve Sancaktepe Belediye’sini alarak yeni bir dönem başlatma günüdür” dedi.

İBB Meclis Üyesi ve önceki dönem ilçe başkanlarından Hakkı Sağlam ve Sarıgazi eski Belediye Başkanı Fikret Şahin de yaptıkları konuşmalarda buluşmanın önemine dikkat çekerek, kalan 19 günde dolaşılmayan sokak, girilmedik ev bırakmayalım” dediler ve herkesi bir olmaya, birlikte mücadeleyi yükseltmeye ve seçimi kazanmaya davet ettiler.

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, katılım için herkese teşekkür ettikten sonra, ”Bu büyük buluşma Sancaktepe’de bizi seçim kazanmaya bir adım daha yaklaştırmıştır” vurgusu yaptı.

“Bu kişisel bir mücadele değildir, bu halkçı toplumcu bir belediyeyi el birliği ile yaratma ve birlikte yönetme mücadelesidir” diyen Özgen Nama, “31 Mart’ta seçimi kazandıktan sonra Sancaktepe’yi birlikte yöneteceğiz. Burada bu birikime uygun onlarca arkadaşımız var. Sancaktepe için değişim vakti gelmiştir. Burada bulunan herkes kendisini bir Özgen Nama olarak görerek çalışmalıdır. Bunu yaparsak, 31 Mart’ta değişimi gerçekleştirir, daha yaşanabilir, herkese model olacak bir Sancaktepe’yi birlikte yaratırız” dedi.

Etiketler
Sancaktepe