AKP'li İsmail Kahraman'dan tesettürlü kadınlara sözlü saldırı

AKP'li İsmail Kahraman'ın Saadet Partili türbanlı kadınlara sözlü saldırıda bulunduğu ileri sürüldü.

Saadet Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Necdet Gökçınar, sosyal medya hesabından TBMM eski Başkanı AKP’li İsmail Kahraman’a ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Saadet Partili Gökçınar, “İsmail Kahraman @ikahramanbv standımıza saldırdığına göre bana gelen anket sonuçları ona da gitmiş” şeklinde mesaj ve video paylaştı. Videoda, Saadet Partisi’nin standına gelen AKP’li İsmail Kahraman, Saadet Partililere tepki gösteriyor.

İSMAİL KAHRAMAN’DAN SAADET PARTİLİ TÜRBANLI KADINLARA: BU KIYAFETLE YAKIŞIYOR MU

Odatv, İsmail Kahraman’ın stantta tartıştığı isme ulaştı. AKP’li İsmail Kahraman’ın, Saadet Partisi standında tartışı isim, Saadet Partisi Sarıyer Yönetim Kurulu üyesi Gürdal Bayatoğlu…

Bayatoğlu, yaşanan olayda videoya yansımayan bölümleri anlattı.

Odatv’ye konuşan Gürdal Bayatoğlu, dün gerçekleşen olayı şöyle anlattı:


“Sarıyer girişinde çadırımızda seçim çalışma yapıyorduk. Biraz geride Ak Partililerin, kendi çadırları varmış. İsmail Kahraman, standımızdaki kapalı hanımefendilere, ‘bu kıyafetle yakışıyor mu size? CHP’ye hizmet ediyorsunuz’ dedi. Partili hanım kardeşlerimiz de Kahraman’a tepki gösterdi.

Sonrasında ben de İsmail Kahraman’a, ‘Biz Saadet Partisi olarak her seçim bölgesinde seçime giriyoruz. Siz bize CHP’ye çalışıyorsunuz ithamında bulunamazsınız’ dedi. ‘Sen benim kim olduğumu biliyor musun’ dedi bana.

Ben de, ‘Biliyorum. Ülkede kriz var, siz havuz medyasına tesis yapıyorsunuz. Demirören’e kredi veriyorsunuz, millet soğan kuyruğunda’ dedim. Oradaki bir başka partili abimizde ‘siz Meclis Başkanlığı yaptınız size bu dil yakışıyor mu’ diye kendisine tepki gösterdi.

Bize, ‘Bu değirmenin suyu nereden geliyor’ dedi. Parti üyesi olarak biz karşılıyoruz oradaki masrafları. Zaten öyle çok bir masraf da yok, cebimizden veriyoruz.

İsmail Bey giderken de, ‘1 Nisan’da görüşeceğiz’ dedi. İsmail Bey gittikten sonra oraya bir kargo kamyonu geldi, önümüze. O saadette eşya taşıma yok. Ak Partinin seçim malzemelerini taşıyan kargo kamyonuymuş. Çalışmamızı engellemeye çalıştılar.”

Etiketler
İsmail Kahraman Saldırı