İYİ Parti: Asıl bomba yarın

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Mansur Yavaş hakkında düzenlenen iddianameye tepki gösterdi.

İYİ Parti: Asıl bomba yarın

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş hakkında, ‘600 bin dolarlık senedin tahsili için ihtilafa düştüğü’ iş insanı Necmettin Kesgin’in şikayeti üzerine, ‘görevi kötüye kullanma’ ve ‘kişilerin huzur ve sükununu bozmak’ suçları öne sürülerek iddianame düzenlenmesine tepki gösterdi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Çıray, “Ankara’yı kaybetmenin telâşı ile Sayın Mansur Yavaş’a iftira atıyorlar. Asıl bomba yarın. Çünkü Mansur Bey üzerine atılan iftiraları yarın cevaplayacak” dedi.

İYİ Parti: Asıl bomba yarın - Resim : 2Aytun Çıray

Ne olmuştu?

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş hakkında Necmettin Kesgin arasındaki ihtilaf, SAMAŞ adlı şirket tarafından pazarlama işinden doğan alacaklar nedeniyle Kayseri Şeker’e dava açılmasıyla başladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş hakkında 600 bin dolarlık senedin tahsili için ihtilafa düştüğü iş insanı Necmettin Kesgin’in şikayeti üzerine ‘görevi kötüye kullanma’ ve ‘kişilerin huzur ve sükununu bozmak’ suçlarından iddianame düzenlendi.

Etiketler
Mansur Yavaş İzmir İYİ Parti Aytun Çıray