Süleyman Soylu'ya sert sözler: Ar damarı çatlamış adam sana söylüyoruz

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den Süleyman Soylu'ya çok sert sözler.

GERÇEK GÜNDEM - CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında partisinin İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında 'terörist cenazesine gitti' iftirasını atarak hedef gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yüklendi.

Özgür Özel yaptığı açıklamada Süleyman Soylu'ya şu sözlerle yüklendi:

"Bu ne yaman çelişki anne? Memlekette seçimin huzur ve güven ortamı içinde yapılmasının önündeki en büyük engel bizatihi İçişleri Bakanını kendisidir. Süleyman Soylu seçimlere provokasyon yaratmak, seçimlere şaibe düşüürmek, seçimlerde zehirli bir dil kullanmak, seçimlerin huzurunu kaçırmak ve seçimlerin güveninden endişe edilmesini sağlak için herşeyi yapmaktadır.

"SÜLEYMAN SOYLU ZIVANADAN ÇIKTI"

Süleyman Soylu, Ankara seçimleriyle birlikte yine ipten kazıktan kopmuş, zıvanadan çıkmış, vitesten zincirden atmıştır. Bir milletvekilimiz Sayın Sezgin Tanrıkulu'nun ismini vererek. Terörist cenazelerine gitmekle suçlayıp, büyükşehir adaylarımıza 'hadi ondan nefret ettiğinizi söyleyin' demektedir.

SOYLU'YA SEZGİN TANRIKULU SORUSU

Ey Süleyman Soylu, Sezgin Tanrıkulu hangi terörist cenazesine katılmış? Bana o gazetenin, bu gazetenin montajını söyleme. İki tane fotoğraf var üzeri montajlı biri Tahir Elçi'nin cenazesi. İkinci bir cenaze ise İstanbul'da bir cemevinde Aziz Güler! Türkiye'de hiçbir suçu sabıkası olmayan. Süleyman Soylu kastettiğin buysa o cenazeyi Türkiye'ye (Ahmet) Davutoğlu getirdi!

O cemevindeki cenazeyi kastediyorsan bunuda söyle! Bu cenazeyi 'terörist cenazesi diyen' trollerin algısını gündeme taşıyan Süleyman Soylu! Yazıktır, ayıptır utanmak lazım! İnsan biraz utanır!

ÖZGÜR ÖZEL'DEN SOYLU'YA: AR DAMARI ÇATLAMIŞ ADAM

Ar damarı çatlamış adam sana söylüyoruz! CHP'nin bir milletvekilinin bir terörist cenazesine gittiği yok. Soylu'ya soruyorum; Savcılar elinizde, polis elinde, soruşturma yetkisi elinde. Bir CHP milletvekiline bir tane fezleke var mı kardeşim?

Ar damarı çatlamış İçişleri Bakanı çık cevap ver! Hangi CHP milletvekiline terörist cenazesinde katılmaktan fezleke düzenlenmiş!"

Etiketler
Özgür Özel Süleyman Soylu