CHP'den Mansur Yavaş hakkındaki iddialara sert yanıt

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Faik Öztrak gündemi değerlendirdi.

CHP'den Mansur Yavaş hakkındaki iddialara sert yanıt

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi'nde gündemi değerlendirdi.

Mansur Yavaş hakkındaki iddialara sert bir yanıt veren Öztrak, Edremit Belediye Başkan adayı Hasan Selman Arslan'ın disipline sevk edildiğini de duyurdu.

Öztrak'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Niyet bellidir artan işsizliği ve ekonomideki daralmayı konuşmak istemiyorlar.

Koltuk sevdasının adını beka koyuyorlar.

Sahte senet iddiaları

Sayın Mansur Yavaş yarın bir toplantı yapacak ve bu iddialara yanıt verecektir. Ama AKP sözcüsünün bu iddiaları dile getirmesi korkunun dağları beklediğini gösteriyor. Yandaş medya eliyle bir iddia atıyorlar.. Bunlar FETÖ taktikleridir!

Bugün sayın Çelik "Şaibeli adaylar gösterilmemeli" demiştir. Bizde PKK'lılara gerilla diyen aday yok, iş adamlarını uçağa doldurup Pensilvanya'ya götüren de yok.

Ezan tartışmaları

Ezan milletimizin kutsalıdır. Milletimizin hiçbir ferdinin kutsallarla ilgili bir sorunu yoktur. Zaten yürüyüşü düzenleyen kadınlarımız açıklama yapmış, ıslıkların polisleri protesto amacını taşıdığını belirtmişlerdir. Türkiye geçmişte bir KAbataş provokasyonu yaşamıştır. Milletimizin sağduyusu sayesinde bu provokasyon tutmamıştır. Bu şekilde nefret tohumları atmak işe yaramaz. hele bunu yapan Cumhurbaşkanı gömleği giymiş AKP Genel Başkanı ise bu hiç olmaz. Cumhurbaşkanı'nın görevi birliği ve beraberliği sağlamaktır. Yandaş basın dahi bu iddiaların doğru olmadığını söylerken, Cumhurbaşkanı'nın geride kalması korkunun göstergesidir.

Etiketler
Mansur Yavaş Faik Öztrak