Alper Taş: Yoksulları kent merkezlerinden süremeyecekler

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın mahalle gezileri yoğun kar yağışı altında da devam ediyor.

Alper Taş: Yoksulları kent merkezlerinden süremeyecekler

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın mahalle gezileri yoğun kar yağışı altında da devam ediyor.

Hacıahmet, İstiklal ve Yenişehir mahallelerinde esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Alper Taş, ardından Hacıahmet Seçim İrtitbat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi.

SEMT DERNEKLERİ PLATFORMU’NDAN ALPER TAŞ’A DESTEK

Alper Taş’ın ilk buluşması Beyoğlu Semt Dernekleri Platformu üyeleriyle oldu.

Beyoğlu’nun sorunları ile ilgili dernek temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunan Alper Taş, sorunların dernek üyeleri ile birlikte çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Platform üyesi dernekler ise seçimlerde Alper Taş’ın başkan seçilmesi için ellerinden gelen desteği sunacaklarını ifade ettiler.

MAHALLE GEZİLERİ KAR YAĞIŞI DİNLEMEDİ

Semt dernekleriyle yapılan toplantının ardından Hacıahmet, İstiklal ve Yenişehir mahallelerine yoğun kar yağışı altında ziyaret gerçekleştirildi.

Seçim bürosunun açılışında konuşan Alper Taş, “Buralar yoksul, dışlanmış ve ötekileştirilmiş mahalleler. Biz bu ayrımcılığı ortadan kaldıracağız. Beyoğlu Belediyesi’ni şirket gibi yönetiyorlar. Biz belediyenin kaynaklarını halkımıza eşit biçimde paylaştıracağız. Biz taraf olacağız, ezilenlerden yoksullardan yana, emeğin yanında olacağız. İnsanlar arasında din, dil farkı gözetmeyeceğiz. Yoksullar kent merkezinin dışına sürülmeyecek” dedi.

Alper Taş akşam saatlerinde Van İlçeleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi ve dernek üyelerinden kentsel dönüşüm konusunda gelinen son durum hakkında bilgi aldı.

Etiketler
Alper Taş Beyoğlu