Erdoğan: Kartal'ın benzeri İzmir'de de olabilir

Manisa mitinginde vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kartal'da 21 vatandaşımızı kaybettik. Benzeri İzmir'de olabilir" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Manisa'da partisinin düzenlediği yerel seçim mitinginde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’da halka sesleniyor. Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Bugün burada sizlerle bir araya gelmekten, hasret gidermekten büyük mutluluk duyuyorum.

Burası müzeyyen bir şehirdir. Manisa cesaretini, iradesini, kararlılığını Saruhan Bey'den almış bir şehir. Ecdadımız Manisa'daki güzelliği görmüş ki buraya ayrı bir ehemmiyet göstermiştir.

AK Parti olarak Türkiye'yi şaha kaldırmak üzere yola çıkarken bu kadim şehirden hem ilham aldık hem de büyük destek gördük.

Biz Manisa'yı severiz, Manisa da bizi sever. İşte bunun için 31 Mart'ta yine desteğinize talibiz. Hazır mıyız? 31 Mart'ta ülkemize demokrasi şöleni yaşatalım bir kez daha. Cumhur İttifakı’nın adayını en ufak bir tereddüte düşmeden destekliyoruz. Zillet ittifakına da gereken dersi veriyoruz.

Türkiye'yi 3,5 kat büyütürken şehirlerimizi eşi benzeri olmayan eserlerle tanıştırdık. Son 17 yılda Manisa'ya 27 katrilyon lira yatırım yaptık.

Kartal'da 21 vatandaşımızı kaybettik. Benzeri İzmir'de olabilir. Diyoruz ki; bu kaçak yapılardan bir an önce çıkın. Kiranızı da biz vereceğiz.

İzmir'de Karabağlar, Bergama ve Bornova'da kaçak yapılardan gelin çıkın. Biz kira yardımını yapıyoruz. Sağlam yapalım. İmar meselesini çözmek durumundayız. İmar Barışı'yla Manisalı vatandaşımızın yüzünü güldürdük.

İzmir'e kendini her alanda ispatlamış, Denizli'de iki dönem belediye başkanlığı yapmış, kendini iyi yetiştirmiş Nihat Zeybekci kardeşimizi oraya aday yaptık. İzmir'e bunlar yakışmıyor. İzmir'i bunlar mahvettiler. Körfezin halini görüyorsunuz değil mi? Pislikten, kokudan geçilmiyor. İstanbul'un Haliç'i de böyledi. Kokudan geçilmiyordu. Orayı bu kardeşiniz temizledi. Şimdi orada balık tutuluyor, yüzülüyor."

Etiketler
Manisa İzmir Miting