Kadir Albayrak seçim startını Şarköy'den verdi

CHP tarafından yeniden büyükşehir belediye başkan adayı gösterilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, resmi seçim çalışmalarına Şarköy ve Saray'dan başladı.

Kadir Albayrak seçim startını Şarköy'den verdi

CHP tarafından yeniden büyükşehir belediye başkan adayı gösterilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, resmi seçim çalışmalarını Şarköy ve Saray'dan başlattı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yaklaşık 5 yıldır görevi başında bulunan Kadir Albayrak, yeni dönem hazırlıklarını da sürdürüyor.

Partisi CHP tarafından yeniden aday gösterilen Albayrak, resmi seçim startını da verdi.

Kadir Albayrak seçim startını Şarköy'den verdi - Resim : 1

Sosyal medya üzerinden seçim startı ile ilgili açıklamalarda bulunan Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

Günaydın sevgili Tekirdağlı hemşehrilerim, günaydın Türkiye...

Millet İttifakı CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçim startımızı vermiş bulunmaktayız. Seçim çalışmalarımıza en uç köylerimiz olan Şarköy ilçemize bağlı Kızılcaterzi ve Saray ilçemize bağlı Safaalan mahallelerimizde başlıyoruz.

Bir elimizde 2014 - 2019 dönemi “Hizmet Kitabı”, bir elimizde 2019 - 2024 dönemi “Seçim Kitabı” mahalle mahalle gezip, sıkılmadık el bırakmayacağız. Halkımızı dinleyerek birlikte çözümler geliştireceğiz.

5 Yıllık hizmet dönemimiz boyunca, yapılan genel seçimlerde, siyasetlerini üzerimizden yapmaya çalışanlara da bir sözümüz var, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için çalışmalarımız başlamıştır. Şimdi vatandaşlarımıza hesap verme vaktidir.

Hodri meydan...

2014-2019 dönemimizdeki çalışmalarımız, vatandaşlarımızın kararıyla, aynı heyecan, aynı gurur ve aynı mutlulukla artarak devam edecektir.

Kadir Albayrak seçim startını Şarköy'den verdi - Resim : 2

Etiketler
Tekirdağ Saray Seçim Kadir Albayrak