Erdoğan: 'Sandıklarda bunlara Osmanlı tokadını vuracağız'

AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ Karapürçek Köroğlu Parkında düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan: 'Sandıklarda bunlara Osmanlı tokadını vuracağız'

AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ Karapürçek Köroğlu Parkında düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

— 31 Mart akşamında başarılarımıza bir yenisini ekleyeceğiz. 31 Mart'ta Altındağ'dan yine rekor bekliyoruz. 31 Mart Gazze için, Filistin için, Suriye, Arakan için dünyaya verilmiş bir mesaj olsun. 31 Mart, DEAŞ ve PKK gibi proje terör örgütleri üzerinden ülkemizin bekasına kastedenlere indirilmiş ağır bir darbe olacaktır.

— İşte CHP'yi görüyorsunuz. Talimat nereden geliyor, Kandil'den geliyor. CHP, terör örgütünün desteklediği HDP, öbür tarafta adı İYİ Parti olan parti, yanında Saadet. Dörtlü çete. Kandil diyor ki; 'Doğu'da, Güneydoğu'da beraber olacaksınız.' Bazı yerlerde gerekirse seçime girmeyeceksiniz, aday göstermeyeceksiniz. Bazı yerlerde CHP'yi, bazı yerlerde İYİ Parti'yi destekleyeceksiniz.

— Mesele AK Parti'yi sandıklarda mağlup etmek. Fakat ben milletime, halkıma inanıyorum. Bizler bu terör örgütlerinin dayanışma halinde olduğu bu seçimlerde 31 Mart'ta Allah'ın izniyle sandıklarda bunlara en güzel Osmanlı tokadını vuracağız. Buna hazır mıyız? Milli iradenin egemenliğine hazır mıyız? Ve bunu da sandıklarda göstereceğiz. Öyleyse durmak yok.

— Gençlerle münasebetlerimizi çok geliştireceğiz. Bu seçimlerde Cumhur İttifakı olarak, AK Parti-MHP omuz omuza yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. Oylarımızı bi defa konsolide etmemiz lazım. AK Parti kendi içinde oy zaiyatına gitmemeli. Oylarımız konsolide olmalı, Cumhur İttifakı olarak da sandığa yansımalı.

— Gündemimizde hizmet ve eser var. Gündemimizde milletin lokmasına musallat olan fırsatçılara ders vermek var. Şu an itibariyle 310 bin mülteci Suriye'de evlerine, topraklarına döndü.

— Peki CHP'nin gündeminde ne var? Onların gündeminde Türkiye'nin ayağına çelme takmaya çalışanlara payanda olmak var.

Etiketler
Osmanlı Recep Tayyip Erdoğan