CHP'li vekiller Tomarza'da seçim çalışması yürüttü

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Kayseri Milletvekili Çetin Arık ile Kayseri Tomarza’da seçim çalışmalarına katıldı

CHP'li vekiller Tomarza'da seçim çalışması yürüttü

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Kayseri Milletvekili Çetin Arık ile Kayseri Tomarza’da seçim çalışmalarına katıldı. Kaya esnaf ziyareti yapıp, halkla buluştu.

Tomarza Belediye Başkan adayı Osman Koç’un tanıtımını da yapan Kaya, yaptığı konuşmada, “Gelin bu gidişe dur diyelim. Gelin, Belediye Başkan adayımız Osman Koç ile halkçı belediyecilik anlayışını hayata geçirelim. Derman belediyecilik sizin de derdinize derman olsun. Martın sonu bahar olsun” diye konuştu.

Kaya, “AKP iktidara gelmeden önce, halka Avrupa standartlarında bir yaşam vadetti. 17 yılın sonunda, Türkiye’yi Ortadoğu’nun bataklığına sürükledi. Hayaller Avrupa gerçekler Ortadoğu oldu.” dedi.

“Dün FETÖ’ye sırtını yaslayarak Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan, Mehmet Özhaseki, şimdi AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı oldu.” diyen Kaya, “Özhaseki adaylığı açıklanır açıklanmaz da Ankaralılara sırtını yaslayacağı yeri açıkladı. ‘Daraldığımız yerde sırtımızı yaslayacağımız bir ağa var, o ağayı da siz biliyorsunuz Recep Tayyip Erdoğan’ dedi.” diye konuştu.

Yıldırım Kaya, “Varlık nedeni sırtını bir yerlere yaslamak olan, dünün FETÖ’cüsü Özhaseki, FETÖ’cü diye görevden alınan İ. Melih Gökçek’in yerine aday gösterildi.” dedi.

Kaya, “ Eyy AKP, ey saraydaki kibir abidesi, madem FETÖ’cü birini aday gösterecektiniz, neden İ. Melih Gökçek’i görevden aldınız. İ. Melih Gökçek de sözde tövbe ettiğini söyleyen bir FETÖ’cü, Mehmet Özhaseki de sözde tövbe ettiğini söyleyen bir FETÖ’cü.” diye konuştu.

“İ. Melih Gökçek Ankara’yı parsel parsel FETÖ’cülere peşkeş çekti, Mehmet Özhaseki de Kayseri’yi FETÖ’cülere peşkeş çekti. Aralarındaki tek fark adları… Birinin adı İ. Melih Gökçek, diğerinin adı Mehmet Özhaseki, İkisi de özünde hala FETÖ’cü” dedi.

Yıldırım Kaya, AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’ye, “Sırtını kime yaslarsan yasla, yolun sonu gözüküyor. Ankaralılar sana Başkentimizi teslim etmeyecekler. Sen dön Kayseri’ye, tepesinden dumanı, karı, eksik olmayan Erciyes’e ver sırtını, vicdanının sesini dinle, düşün biraz… Çünkü adaletin en iyi tecelli ettiği yer insanın kendi vicdanıdır.” diye seslendi.

Etiketler
Kayseri Ankara Milletvekili Seçim Çetin Arık Yıldırım Kaya