Saadet Partisi adayı Sarıdoğan esnafla buluştu

Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, Yeniyalı Mahallesi’nde kadın seçmenlere konuk oldu ve mahalle esnafı ile bir araya geldi

Saadet Partisi adayı Sarıdoğan esnafla buluştu

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, ekibiyle birlikte çalışmalarını mahalle mahalle aralıksız sürdürüyor. Önceki gün Yeniyalı Mahallesi’nde kadınlar arasında gerçekleştirilen toplantıya davet edilen Recep Sarıdoğan, burada kadın seçmenlerle bir araya geldi.

Toplantıda kendini tanıtarak konuşmasına başlayan ve Körfez’de gerçekleştirmeyi planladığı projelerden bahseden Sarıdoğan, “Kadınlarımız, toplumun en temelini oluşturmaktadır. Onları ikinci plana itilen değil, üreten ve çevresine daha çok katkı veren bireyler haline getirmek istiyoruz. Yeniyalı Mahallesi’nde üretime dayalı, kadınlarımız ile ilgili önemli projelerimiz var” dedi.

“ESNAFA NEFES ALDIRACAĞIZ”

Körfez’in her mahallesine olduğu gibi Yeniyalı Mahallesi’nin de daha yaşanılabilir bir yer olması için çaba sarf edeceklerini ve bunu, yapacakları projelerle hayata geçireceklerine inandığını belirten Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, mahalle sakinlerinin şikayetlerini tek tek not alarak başkan olması dahilinde Körfez’i hep birlikte yöneteceklerinin sözünü verdi.

Toplantının ardından mahalle esnaflarını da ziyaret eden Recep Sarıdoğan, esnafın her geçen gün artan sorunlarını en aza indireceklerini ve esnafın rahat nefes alması için Körfez Belediyesi’nin her türlü imkanı sunacağını belirtti. Saadet Partisi Körfez Teşkilatı, seçim çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

Etiketler
Saadet Partisi