Turan Hançerli: Avcılar'ın kaynaklarını doğru kullanacağız

CHP adayı Hançerli, "Avcılar'ın kaynaklarını zenginlerin daha fazla zenginleşmesi için harcamayacağım." dedi.

Turan Hançerli: Avcılar'ın kaynaklarını doğru kullanacağız

Turan Hançerli, CHP’nin Avcıları Belediye Başkan adayı… Yaklaşık 10 milyon insanın engelli olduğu Türkiye’de Avcılar’da ‘iyiliği’ harekete geçirecek. Hançerli, Hakan Aksay’ın Gün Olur programında sorularını yanıtladı.

18'inde kollarını kaybettiğinde hayata sarılma kararı verdiğini, sonrasında da yaşam azmini ve iyilik enerjisini hiç kaybetmediğini söyleyen Hançerli, iki kolu olmayan adamı ayağa kaldıran iyilik enerjiisinin Türkiye’yi de dönüştürebileceğini savundu. “İyilik dediğimiz şey, Türkiye’yi değiştirecek güç ve enerjidir. Bunu hemen yarın ortaya çıkarabiliriz” dedi.

"Kaynakları zenginlere değil, dezavantajlılara harcayacağım”

Türkiye nüfusunun yüzde 12.29’unun, yani 10 milyon kadar insanın engelli olduğunu aktaran Hançerli sorunu, “engelli olmak değil, dezavantajlı grupların ihtiyaçlarının dikkate alınmaması” olarak tanımladı. Hançerli, aynı zamanda uzun süredir Türkiye Sakatlar Derneği’nin genel başkan yardımcısı.

2009’da siyasete giren CHP’li Hançerli, siyasetin yerel düzeyde daha kolay yapılabileceğini belirtti ve bunun nedenini “yerelde siyasetçi ile halk arasındaki bağ hızla kurulabilir" sözleriyle açıkladı.

Hançerli,"Avcılar'ın kaynaklarını zenginlerin daha fazla zenginleşmesi için harcamayacağım. Dezavantajlılar, yoksullar, işsizler için, özellikle de öğrencilerin geleceğe iyi hazırlanması için harcayacağım” sözleriyle de yerel yönetim anlayışını dile getirdi.

Etiketler
Avcılar