Mansur Yavaş: 'Sözleşmeli üretim, sözleşmeli hayvancılık'

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çubuk’ta “Mansur Yavaş Gönüllüleri Seçim Koordinasyon Merkezi” açılışına katıldı.

Mansur Yavaş: 'Sözleşmeli üretim, sözleşmeli hayvancılık'

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çubuk’ta “Mansur Yavaş Gönüllüleri Seçim Koordinasyon Merkezi” açılışına katıldı.

Yavaş’ın Çubuk’un girişinde çok sayıda vatandaş karşıladı.

Burada seçmenlere seslenen Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde bir zihniyet değişikliği yapılması gerektiğini belirterek, “Ben istiyorum ki bir hemşerinize fırsat verin, bu sefer de o size hizmet versin” dedi.

“Yıllardır oy verdiğiniz büyükşehir belediyesi adayından karşılığını alabildiniz mi?” diye soran Yavaş, “10 yıl belediye başkanlığı dönemimin ardından arkamda yüzlerce bacasız belediye bıraktım. Orada yaşayan bütün vatandaşları zengin ettim”dedi.

“SÖZLEŞMELİ ÜRETİM, SÖZLEŞMELİ HAYVANCILIK YAPACAĞIZ”

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin şu ana kadar bütün bitkilerin tamamını yurt dışından getirdiğini hatırlatan Yavaş, “Çubuk’ta yetişen bütün bitkiler Ankara’nın iklimine daha uygundur. Sözleşmeli üreticilik yaptıracağız.

Sözleşmeli hayvancılık yaptıracağız. Sizin hayvanlarınızı belediyenin kesimhanelerinde kesilecek, sütlerinizi belediye alacak, okuldaki çocuklara dağıtacak. Bitkilerinizi belediye alacak o çiçekler Ankara’nın dört bir yanınısüsleyecek. Ankara Belediyesi’nin sizden bu zamana kadar aldığı parayı geri size getireceğiz” diye konuştu.

“ÇUBUKLUYA KİMSE FİKRİNİ SORMADI”

Akyurt İlçesi’nde bulunan fuar alanının hala bitirilmediğini hatırlatan Yavaş, sözlerine şöyle devam etti:

“Daha buradaki fuaralanı bitmemişken, Ankaparka’a dünyanın parası yatırıldı. Buradaki fuaralanını açtığınız zaman, orada çok sayıda Çubuklu vatandaşımız çalışacaktı. İstihdam sağlanacaktı.

Yatırımları hep bir kişi yapmıştır. Çubuklu’ya gelip fikri, ihtiyaçları sorulmamıştır. Neden? Seçimden sonra oyu alıp gidiyorlar. Bizimki öyle olmayacak.”

Geçtiğimiz günlerde Çubuk’a gelip muhtarlarla konuştuğunu söyleyen Yavaş, köylerde susorunu olduğunu belirtti.

Mansur Yavaş: 'Sözleşmeli üretim, sözleşmeli hayvancılık' - Resim : 1

Etiketler
Ankara Mansur Yavaş Seçim Sözleşmeli