Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de sürpriz toplantı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, aday tanıtım toplantısı için geldiği İzmir'de yeniden aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de sürpriz toplantı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Kemal Kılıçdaroğlu partisinin belediye başkan adaylarının tanıtımı için İzmir’e geldi.

Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından flaş bir karar alan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimleri için yeniden aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

İzmir'de ki Toplantıya mevcut başkanlardan Narlıdere Belediye Başkanı ve Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu katılırken, aday gösterilmeyen mevcut başkanlardan sadece Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ katıldı.

Öte yandan CHP liderinin toplantıda İstanbul ve Ankara’yı kazanacaklarını belirtirken, İzmir’de partinin durumunun iyi olduğu ve daha iyiye gideceğini söylediği öğrenildi.

Etiketler
İzmir Kemal Kılıçdaroğlu