İşte Erdoğan'ın görmekte zorlandığı CHP'lilerin listesi

Erdoğan, Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'yla ilgili olarak "CHP'den sadece istifa etmiş olan Akif Hamzaçebi o gün oradaydı" ifadelerini kullanırken, CHP'lilerin cenaze töreninde yer aldığı görüldü.

İşte Erdoğan'ın görmekte zorlandığı CHP'lilerin listesi

AKP Genel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'yla ilgili olarak CHP'yi eleştirirken çok sayıda CHP'linin cenaze töreninde yer aldığı görüldü.

Erdoğan, bugün katıldığı Edirne mitinginde, "Kartal'da binalar yıkıldı. Vatandaş diyor ki "nerede bu belediye başkanı" Beş gün sonra gidiyor. Kabadayılar gibi... Ama bay Kemal sen neredesin?

Onun çok önemli işleri var. 21 vatandaşım şehit olmuş, 14 yaralım var, yok. Cenaze... 9 vatandaşımın cenaze törenine ben, arkadaşlarım hep katıldık. CHP'den sadece istifa etmiş olan Akif Hamzaçebi o gün oradaydı. Bay Kemal oraya gelemezdin be? Gelseydin ne olurdu? Bir şey mi olurdu sana? Onların çok önemli işleri var...

Yalan söylüyor. 'Benim belediye başkanım oradaydı' 5 gün sonra... Onu geçtim, sen neredesin sen?" ifadeleri kullandı.

ERDOĞAN CENAZEDE BU İSİMLERİ GÖRMEDİ...

Erdoğan'ın, "CHP'den sadece istifa etmiş olan Akif Hamzaçebi o gün oradaydı"sözlerine karşılık, CHP'lilerin cenaze töreninde yer aldığı görüldü.

Odatv'nin haberine göre, hatta CHP'lilerin cenazeye katıldıklarını sosyal medya hesaplarından da paylaşarak başsağlığı mesajı yayımladığı fark edildi.

Cenaze törenine; CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, CHP’nin Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı, Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Usta, Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak gibi CHP'li isimlerin katıldığı görüldü.

Erdoğan, bugünkü konuşmasında, cenaze törenine katılan CHP'lileri görmemiş oldu...

İşte cenaze töreninde yer alan CHP'lilerin bazı paylaşımları:

İşte Erdoğan'ın görmekte zorlandığı CHP'lilerin listesi - Resim : 2

İşte Erdoğan'ın görmekte zorlandığı CHP'lilerin listesi - Resim : 3

İşte Erdoğan'ın görmekte zorlandığı CHP'lilerin listesi - Resim : 4İşte Erdoğan'ın görmekte zorlandığı CHP'lilerin listesi - Resim : 5

Etiketler
Akif Hamzaçebi