Akşener'den Erdoğan'a çok çarpıcı 'mermi' yanıtı: Tam 1 milyar tane!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, mermi hesabı yapan Erdoğan'a "Senin o lüks uçağınla Mehmetçiğin tüfeğine 1 milyar tane mermi alınır." diye seslendi.

Akşener'den Erdoğan'a çok çarpıcı 'mermi' yanıtı: Tam 1 milyar tane!

Partisinin grup toplantısında konuşan Genel Başkan Meral Akşener gündemi değerlendirdi. Akşener Erdoğan'ın domates fiyatları ile mermiyi karşılaştırmasına sert tepki gösterdi. "Bu halk vatanı için atılan kurşunun muhasebesini tutmaz" diyen Akşener, Erdoğan'a lüks uçağını anımsattı.

"SARAY'DA YEDİĞİNİZ EJDER MEYVELİ SMOTHİE'Yİ ANLATIN"

AKP kadrolarına sorarsanız Türkiye güllük gülistanlık. Kimsenin pazardan çarşıdan bahsettiği yok. Beyefendi soruyormuş her şey normal diyorlarmış. 300 koruma ile vatandaşın tepesine dikilirsen vatandaşın diyeceği o tabi. Muhalefet domates, biber diyormuş. Biz ne diyelim. Bizim yediklerimiz bunlar. Sizde Saray'da yediğiniz ejder meyveli smothie'yi anlatın.

"SURİYELİYE HARCADIĞIN 45 MİLYAR DOLAR ÜLKEYİ BATIRMIYOR DA DÜŞMANA SIKTIĞIN MERMİ Mİ BATIRIYOR?"

Bunlar alışmışlar evet efendimci muhalefete. Bizden de aynısını bekliyorlar. 'Biz düşmana mermi atıyoruz bir merminin fiyatı nedir biliyor musunuz?' diyorlar. 40 yıl düşünsek merminin meyve sebze ile aynı cümle içinde kullanılacağı aklımıza gelmezdi. 3 belediye için bu kadar aciz duruma düşmek olur mu? Mermiyi sivri biberden, çekirdeğini domates çekirdeğinden mi yapıyorsun? Suriyeliye harcadığın 45 milyar dolar ülkeyi batırmıyor da düşmana sıktığın mermiler mi ülkeyi batırıyor? Saray'da ejder meyvesi ile beslenenlerin aklına birden Çanakkale ruhu geldi. Bu millet sıkılan merminin hesabını tutmaz. 2,5 katrilyon liraya aldığın o lüks uçak kaç mermi eder? Önce bunu hesapla da ondan sonra millete ahkam kesersin. Senin o uçağının masrafıyla 158 F-16 pilotu 40’ar saat operasyon yapar. Mehmetçiğin tüfeğine 1 milyar tane mermi alınır. Millet ordusunun muhasebesini tutmuyor ama bil ki senin şatafatının hesabını tutuyor.

Etiketler
Meral Akşener İYİ Parti Lüks