Hüseyin Avni Sipahi 'Çekmeköy'de sahaya indi

Demokrat Parti (DP) Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, Çekmeköy'de sahaya inerek çalışmalara başladı.

Hüseyin Avni Sipahi 'Çekmeköy'de sahaya indi

Demokrat Parti (DP) Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi Belediye Başkanı seçildiği takdirde, vatandaşlara kira yardımı müjdesi vererek, "Kiracıların kira ücretlerini yarısını belediye ödeyecek" vaadinde bulundu.

Miting havasında geçen ve 10 bini aşkın vatandaşın coşkulu katılım sağladığı Çekmeköy DP Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına DP Genel Başkanı Milletvekili Gültekin Uysal ve DP İstanbul İl Başkanı Adem İpek de katıldı.

Demokrat Parti (DP) Çekmeköy Belediye Başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi, partisinin seçim koordinasyon Merkezi açılışı öncesi gerçekleştirdiği konuşmasında"Yeter! SÖZ Çekmeköy'ün" sloganı ile projelerini açıkladı.

31 Mart yerel seçim yarışının kıyasıya yaşanacağı İstanbul Çekmeköy’de Demokrat Parti Çekmeköy Adayı Hüseyin Avni Sipahi vatandaşların coşkulu tezahüratlarıyla sahaya indi.

Siyasete adım attığı günden beri halkın içerisinde olmaya ve hizmet vermeye çalıştığını vurgulayan DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Başkan Sipahi, "Bir bölgede yüzler asıksa, anneler babalar düşünceliyse, gençler ümitsizliğe düşmüşse burada ters giden bir şey vardır. Bunu beraber düzelteceğiz. Güzel olan ne varsa Çekmeköyümüze beraber getireceğiz. İnsana insan olduğu için değer vereceğiz. Ayrım yapmadan Ömerli'ye, Alemdağ'a, Taşdelen'e, Mimarsi nan'a,Hamidiye'ye, nasıl bir hizmet yapılacağını hep beraber göstereceğiz. Güçlü bir belediye, yaşayanların güçlü olması ile mümkün olabilir. Ekonomik olarak haneniz güçlenecek. Bizler de sizin verdiğiniz güçle daha büyük adımlar atacağız" ifadelerini kullandı.

'Ev sahibi rahat, kiracıya hayat' hayırlı olsun"

Kirada oturan vatandaşlara müjde veren Sipahi, "Kirada oturan hemşehrilerimin kirasının yarısını belediye öderse ne olur. Ev sahibi kardeşlerime söylüyorum; alacağınız kirayı zaman zaman maaşını alamadığı içini ödenmediğinde siz de mağdur oluyorsunuz. Ona göre taksidiniz var, faturanız var, masraflarınız var. Alacağınız kiranın yarısı belediye tarafından sigortalı desem ev sahipleri buna ne der? Projenin adı 'ev sahibi rahat, kiracıya hayat' hayırlı olsun" diyerek MÜJDEYİ verdi.

DP Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi; “Yeter! SÖZ Çekmeköy'ün” diyerek seçim yarışında “bende varım” dedi

Çekmeköy ilçe olmadan önce Taşdelen'de belediye başkanlığı görevinde bulunan ve bölgede her kesim tarafından yakından tanınan ve sevilen bir kitlesi olan Hüseyin Avni Sipahi'nin artık belediye başkan adayı olarak çalışmalarına hız verdi. Başkan Sipahi, Çekmeköy Demokrat Parti (DP) belediye başkan adayı oldu. Hüseyin Avni Sipahi slogan olarak ise "Yeter SÖZ Çekmeköy'ün" 9 Şubat Cumartesi günü saat 14:00'da Şahinbey Caddesinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaparak Çekmeköy'de bu yarışta bende varım dedi.

Demokrat Parti Çekmeköy belediye başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi, Çekmeköylülere üçüncü kez hizmet etmek için seçim kampanyasını başlattı. Halka seslenen deneyimli siyasetçi, çok konuşulacak projelerinden ilkini açıkladı. Başkan adayı Sipahi, Çekmeköy’de oturan dar gelirli kiracılara kirasının yarısını belediyenin ödeyeceği sözünü verdi.

2009 yerel seçimlerinde Çekmeköy’de 300 oy farkla başkanlık yarışını kaybeden Hüseyin Avni Sipahi, ilçeye iki dönem hizmet ettikten 10 yıl sonra hizmet için yeniden sahaya indi. Demokrat Parti’nin belediye başkan adayı olan deneyimli belediyeci ve siyasetçi Hüseyin Avni Sipahi, seçim kampanyasını başlattı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uyasl’ın da katılımıyla DP Çekmeköy İlçe Başkanlığı binasının açılışında Çekmeköylülere seslenen Hüseyin Avni Sipahi önümüzdeki günlerde çok konuşulacak ilk sosyal projesini açıkladı.

Belediye başkan adayı Sipahi, ‘KİRACIYA HAYAT EV SAHİBİ RAHAT’ adlı projesiyle Çekmeköy’de oturan dar gelirli kiracılara kira yardımı sözü verdi. Hüseyin Avni Sipahi, bu ailelerin kirasının yarısını belediyenin ödeyeceğini söyledi.

Belediye başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi, halka hitabında Çekmeköylülerin yüzünü güldürecek daha çok projelerinin olduğuna değindi. Sipahi, konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘Söz konusu Çekmeköyse çağıran da milletse, bu davete cevapsız kalmak bana yakışmazdı. Beni koltuk makam mevki sevdası çağırmadı. Aşkınız, sevdanız, beni siz çağırdınız. Bu yüzden geldim. O yüzden buradayım… Siyasete ilk adımı attığım günden bugüne kadar hep önce insan ve vicdan dedim. Haktan ve halktan, hiçbir zaman kopmadım. Bir yerde yüzler asıksa, analar babalar düşünceliyse, gençler ümitsizse çocuklar mutlu değilse, orda ters giden bir şeyler vardır. Beraber düzelteceğiz, güzel olan ne varsa Çekmeköyümüze beraber getireceğiz. Peki bu nasıl olacak? İnsana insan olduğu için değer vereceğiz. Her zaman insan diyeceğiz. Ateş düştüğü yeri yakar. Ateşi düştüğü yerde söndürmek gerek yani, yerli, milli, vicdani, Çekmeköylü olmak gerek. Ayrım yapmadan Ömerliye, Alemdağa, Taşdelene, Merkeze aynı hizmeti götüreceğiz. Güçlü bir belediye ancak yaşayanlarının güçlü olması ile mümkün olabilir. Ekonomik olarak her hanemiz güçlenecek, biz de sizin bize verdiğiniz güçle daha emin, daha doğru adımlar atacağız. Biz ekibimizle birlikte, gecemizi gündüzümüze katarak, Çekmeköyümüz için neler yapacağımızı planladık. Birçok güzel projemiz var inşallah. Ulaşım, trafik, imar, otopark, altyapı, sosyal alan, eğitim, sağlık her alanda ekibimle bu hizmetlerin en güzelini Çekmeköyümüze uygulamayı amaçlıyoruz. Siz bu kardeşinizi, ben sizleri, Çekmeköy’ü iyi biliyorum. Tecrübemiz, geçmişimiz, deneyimimiz, neler yapacağımızın da kanıtıdır. Dolaştığımız hanelerde, size beni sorarlarsa siz ne diyeceğinizi çok iyi bilirsiniz. İçimizden biri deyin. Kardeşimiz deyin. Kara gün dostudur deyin. Ve en önemlisi Çekmeköy’ü birlikte yöneteceğimiz biri deyin. Çekmeköy’e beraberce yaptığımız ve yapacağımız güzellikleri anlatın. Güvence olun. Hep söyleyin, ben sizin sözünüzü yere düşürmeyeceğim. Hep dürüst, samimi, güler yüzlü oldum son nefesime kadar da böyle olacağım.

Vatandaşın kirasının kiranın yarısını belediye ödeyecek

Konuşmasında ekibiyle birlikte halkın yüzünü güldürecek projeler üzerinde geceli gündüzlü çalıştıklarını belirten Hüseyin Avni Sipahi, “Ben bir şey açıklıyorsam bu hep Çekmeköylülerin yüzünü güldürmüştür. Kirada oturan hemşerilerim, kiranızın yarısını belediye öderse ne dersiniz. Ev sahibi hemşerilerim, alacağınız kiranın yarısı belediye tarafından sigortalı dersem, ne dersiniz? Daha güzel, daha mutlu,daha huzurlu,daha güçlü, daha yaşanılabilir bir Çekmeköy için bugünden itibaren çalışmaya başlıyoruz.

Adaylarından memnun olmayan ve kararsız seçmenin adresi Demokrat Parti ve Sipahi olacak!..

Hüseyin Sipahi’nin Demokrat Parti’den adaylığı seçime ayrı bir heyecan ve renk kattı. Özellikle kararsız kesim üzerinde ciddi bir etki yaratacağı kuşkusuz. Kendi partisinin adaylarından memnun olmayan ciddi bir kesiminde adresi DP Parti olacağı konuşuluyor. Sipahi hem sağ hem de sol seçmenden oy alabilecek bir isim. Yapılan kamuoyu araştırmalarında ilçede ciddi bir kararsız seçmenin olduğu gerçeği var.

SİPAHİ Başkan Taşdelen’de marka oldu! Rekor kırdı...

Genç yaşında siyasi hayatına başlayan Hüseyin Avni Sipahi, 1999 yılında Anavatan Partisi’nden Taşdelen Belde Belediye Başkanı oldu. Görev yaptığı süre içerisinde hizmetleri ve vatandaşla olan iyi ilişkileri ile gönüllerde taht kurdu. 2004 yerel seçimlerinde ise artık rakipsizdi. Seçime girdi ve yüzde 60 gibi rekor bir oyla yeniden belediye başkanı oldu. Anavatan Partisi Türkiye genelinde yüzde 3 oy alırken Sipahi’nin Taşdelen’de yüzde 60 oy alması gündem olmuştu.

2009 yerel seçimlerini kıl payı kaybetti!

Hüseyin Avni Sipahi 2009 yerel seçimlerinde Çekmeköy’de CHP’nin belediye başkan adayı olarak seçime girdi. Kıyasıya bir yarış olacağı noktasında herkes hemfikirdi. Nitekim öyle oldu. CHP Çekmeköy Hüseyin Sipahi adaylığı ile rekor oy oranına ulaştı. Sipahi, seçimi kıl payı kaybetti. Ak Parti Adayı Ahmet poyraz yüzde 43.4 oy alırken, Hüseyin Sipahi yüzde 42.4 oy aldı. Sipahi kaybetse de partisinin çok üstünde bir oy alması herkesin dikkatini çekti.

İyi günde ve kötü günde Çekmeköy’le bağını koparmadı

Hüseyin Sipahi siyaset olarak Çekmeköy’den biraz uzaklaşa da Çekmeköy ile olan bağını hiçbir zaman koparmadı. İyi ve kötü günde her zaman Çekmeköylülerle beraberdi. Cenazede, düğünde, açılışta ayrım yapmaksızın hep ön saflarda o vardı.

Büyükşehir ve Çekmeköy arasında mekik dokudu!

Büyükşehir ile Çekmeköy arasında mekik dokudu yıllarca. Soru önergeleriyle, sert çıkışıyla sivrildi Hüseyin Avni Sipahi... Taşdelen ve Çekmeköy’deki ana arterlerin Büyükşehir’den hizmet alamadığını bir çok kez o dönemin İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın yüzüne söyledi. Bölge için büyükşehir belediye meclisine sayısız önerge verdi. Beşiktaş Belediye Meclisi üyesi olduğu dönemde de Çekmeköy için verdiği önergelerle dikkat çekmişti.

Başkan Sipahi Taşdelen’i eğitim vadisi yaptı

Hüseyin Sipahi’nin bölgedeki en büyük hizmeti kuşkusuz eğitim alanında oldu. Belediyenin kaynaklarını en çok eğitime harcadı. Taşdelen’deki 10 yıllık belediye başkanlığında bölgeye birçok eğitim kurumu kazandırdı. Hüseyin Avni Sipahi Ortaokulu, Hüseyin Avni Sipahi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hüseyin Tolgacan Sipahi Ortaokulu ile eğitime ciddi katkıları oldu.

Etiketler
Çekmeköy Demokrat Parti Ekmek