Ekrem İmamoğlu: Herkesin kalbini kazanmak istiyorum

Seçim mesaisine sabah Avcılar'da başlayan, gündüz saatlerinde Kartal ve Eyüpsultan'a geçen CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu, akşam da Küçükçekmece'de Kastamonulular ile buluştu.

Ekrem İmamoğlu: Herkesin kalbini kazanmak istiyorum

Seçim mesaisine sabah Avcılar'da başlayan, gündüz saatlerinde Kartal ve Eyüpsultan'a geçen CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu, akşam da Küçükçekmece'de Kastamonulular ile buluştu.

Siyaset dilinde nezaketi elden bırakmayacağını belirten İmamoğlu, ''Siyaseten sataşmalar, karalamalar, kötü sözler söyleyecekler bana. Ama ben dilimi asla değiştirmeyeceğim. İstanbul'da yaşayan herkesin kalbini kazanmak istiyorum'' dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde Avcılar'da kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle bir araya gelip, ardından Yeşilkent Mahallesi'ndeki meydanda toplanan yaklaşık bin kişiye hitap etti.

Buradan Pendik'e geçen İmamoğlu, Kartal'da yaşanan bina faciasında yaşamlarını yitiren Alemdar Ailesi'nin 9 ferdinin cenaze namazlarına katıldı. İmamoğlu, Pendik'ten sonra Eyüpsultan'a geçerek CHP'nin ilçe belediye başkan adayı Emel Bilenoğlu için düzenlenen tanıtım toplantısında konuştu.

Son durağı ise Küçükçekmece olan İmamoğlu, Kastamonu Pınarbaşı Dernekler Federasyonu'nun 8'nci kuruluş yıl dönümü ''birlik ve dayanışma gecesinde'' bir konuşma yaptı.

''Bana bir borç yükleyin''

Salonda erkekler kadar kadınların da olmasından duyduğu memnuniyeti belirten İmamoğlu, ''Kadınların temsilde yer almadığı toplumlarda her türlü sorun olur. O yüzden kadınların hayata katılımı çok önemli'' dedi.

Pınarbaşı'nı çok kısa bir süre ziyaret etme olanağı bulduğunu kaydeden İmamoğlu, ''Bana bir borç yükleyin ve beni Pınarbaşı'na götürün. Ama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak götürün. Oranın belediye başkanıyla bir araya geleyim. İlçeyle ilgili taleplerini bana iletsin ve ben de bu talebi yerine getirmek için çaba göstereyim. Zaten cömert bir insanım'' dedi.

''Dilim asla değişmeyecek''

Toplumun her kesimiyle konuşurken nezaket dilini elden bırakmayacağını ifade eden İmamoğlu, ''Siyaseten sataşmalar, karalamalar, kötü sözler söyleyecekler bana. Ama ben dilimi asla değiştirmeyeceğim. İstanbul'da yaşayan herkesin kalbini kazanmak istiyorum. Siyasetin alışılmış dilinden usandık. Kadınları, çocukların ve gençlerin sorunlarını ve çözüm yollarımızı anlatacağız. İnsana saygılı, kente özen gösteren bir yönetim vadediyorum. Konuşan, soran ve çözüm üreten bir belediye başkanı vadediyorum'' diye konuştu.

İmamoğlu, konuşmasının ardından vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini karşılıksız bırakmadı.

Etiketler
Eyüpsultan Küçükçekmece Kastamonu Eyüp