Hüseyin Avni Sipahi, ilk vaadini açıkladı

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, partisinin irtibat bürosunun açılışında coşkulu bir kitleye hitap etti. Sipahi, ilk vaadini açıkladı.

Hüseyin Avni Sipahi, ilk vaadini açıkladı

31 Mart yerel seçim yarışının kıyasıya geçeceği İstanbul Çekmeköy’de Demokrat Parti Çekmeköy adayı Hüseyin Avni Sipahi' coşkulu bir şekilde sahaya indi.

Demokrat Parti’nin Çekmeköy Şahinbey Caddesi’nde seçim irtibat bürosunun açılışında ilk vaadini açıklayan Sipahi, Çekmeköy’de kiracı olan vatandaşlara belediyeden kira yardımı yapacağı müjdesini verdi.

SİZİN İNANCINIZ BENİ ADAY YAPTI

Hüseyin Avni Sipahi, “Bir İlçede, bir mahallede, bir sokakta yüzler asıksa, anneler ve babalar düşünceliyse, gençler ümitsizliğe düşmüşse burada eksik ve yanlış bir şey vardır demektir. Beni Taşdelen’den tanıyanlar bilirler ama bilmeyenlere şunu söylemek istiyorum. Beni yeniden aday olmama sizin inancınız, sizin tutkunuz, sizin heyecanınız sebep oldu. Dünya’nın neresinde güzel olan bir şey varsa Çekmeköyümüze onu getireceğiz. Çekmeköy’e hak ettiği değeri hep birlikte vereceğiz. Ayrım yapmadan Ömerli'ye, Alemdağ'a, Taşdelen'e, Mimarsinan'a, Hamidiye'ye, Mehmet Akif’e nasıl bir hizmet yapılacağını hep beraber göstereceğiz. Ekonomik olarak haneniz güçlenecek. Bizler de sizin verdiğiniz güçle daha büyük adımlar atacağız" dedi.

EV SAHİBİ RAHAT, KİRACIYA HAYAT

Kirada oturan vatandaşlar için projesini açıklayan Hüseyin Avni Sipahi, “Kirada oturan hemşerilerimin kirasının yarısını belediye öderse ne olur? Mutluluk olur, bereket olur. Ev sahibi kardeşlerim size sesleniyorum. Alacağınız kirayı zaman zaman maaşını alamadığı içini ödenmediğinde siz de mağdur oluyorsunuz. Ona göre taksitiniz var, faturanız var, masraflarınız var. Alacağınız kiranın yarısın belediye tarafından sigortalı desem ev sahipleri buna ne der. Projenin adı: "Ev Sahibi Rahat, Kiracıya Hayat" hayırlı olsun" diye konuştu.

Miting havasında geçen programa Demokrat Parti (DP) Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi’nin yanı sıra, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ve DP İstanbul İl Başkanı Adem İpek katıldı.

Hüseyin Avni Sipahi, ilk vaadini açıkladı - Resim : 1

Hüseyin Avni Sipahi Kimdir?

Hüseyin Avni Sipahi 1962 Rize Çayeli'nde doğdu.1966 yılında ailece İstanbul'a yerleşti. İlk ve orta öğrenimini Sultançiftliği İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra 1980 yılında Haydarpaşa Lisesi'nden mezun oldu. 1981 yılında iş hayatına atılarak trafik müşavirliği ve sigorta acenteliği yaptı.

Anavatan Partisi'nde 1984 yılında aktif siyasete başladı. Çeşitli vakıf ve STK’ların yönetim kurulu üyesi ve başkanlığı yaptı. 1999 Yerel Seçimlerinde Anavatan Partisi Taşdelen Belde Başkan Adayı oldu ve seçimi kazandı. 2004 Yerel Seçimlerinde de seçimleri kazandı.

2009 Yerel Seçimlerinde CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı oldu. Seçimi %1’lik gibi küçük bir farkla kaybetti. Çekmeköylü’nün iyi gününde kötü gününde var olan Sipahi, yardımseverliğinin yanı sıra eğitime büyük katkılara sunuyor. Kendi adını taşıyan 3 tane okul yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Etiketler
Çekmeköy Demokrat Parti Ekmek