CHP'de Bayraklı'nın durumu belli oldu

İzmir'in CHP'nin Bayraklı Belediye Başkan adayı olarak Erdal Aksünger'in isminin oylanması hakkında verilen önerge sonrası PM'de hareketli dakikalar.

CHP'de Bayraklı'nın durumu belli oldu

GERÇEK GÜNDEM - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin Bayraklı Belediye Başkan adayı için yetki isteyeceği belirtilmişti.

CHP'de muhaliflerden Bayraklı adaylığıyla ilgili sürpriz Erdal Aksünger hamlesi geldi. Daha sonra ise Kılıçdaroğlu'nun MYK resti sonrası Erdal Aksünger'in adaylığı geri çekildi.

PAZAR GÜNÜ BAYRAKLI ADAYI ÇİZİLMİŞTİ

Pazar günü gerçekleştirilen Parti Meclisi'nde Bayraklı Belediye Başkan adayı olarak oylanan Cevat Durak PM'den çizik yemiş. Bayraklı'nın durumu bugüne bırakılmıştı.

CHP'de Bayraklı'nın durumu belli oldu - Resim : 1Cevat Durak

CHP MYK, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

KILIÇDAROĞLU 'BAYRAKLI' ADAYI İÇİN YETKİ İSTEYECEK

Kılıçdaroğlu, İzmir'in tartışılan ilçelerinden Bayraklı için son noktayı koydu.

CHP MYK'da Bayraklı'nın durumu Parti Meclisi'ne bırakıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bayraklı Belediye Başkan adayının belirlenmesi noktasında Parti Meclisi'nden yetki isteyeceği belirtilmişti. Parti Meclisi'nde muhalifler Bayraklı'nın durumu ile ilgili sürpriz bir hamle yaptı.

CHP'de Bayraklı'nın durumu belli oldu - Resim : 2Erdal Aksünger

KILIÇDAROĞLU'NDAN MYK'YI OYLAYIN RESTİ

Gerçek Gündem'in edindiği bilgiye göre, CHP PM'de muhalifler İzmir'in Bayraklı İlçesi için PM üyesi Erdal Aksünger'in adaylığının oylanmasını talep etti.

Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, PM üyelerine, "O zaman bana yetki vermiyorsanız MYK'yı oylayın" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun resti sonrası PM'ye ara verildi.

ERDAL AKSÜNGER'İN ADAYLIĞI GERİ ÇEKİLDİ

PM'ye verilen arada ise muhaliflerin Bayraklı adaylığı için önerdiği Erdal Aksünger'in adaylığının geri çekildiği öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU YETKİ ALDI

Verilen aranın ardından toplanan Parti Meclisi'nde Kılıçdaroğlu Bayraklı Belediye Başkan adayının belirlenmesi noktasında PM'den yetki aldı.

İZMİR

İSTANBUL

ADANA

HATAY

ANTALYA

TÜM LİSTE

Etiketler
İzmir