Bahçeli'den Muharrem İnce'ye sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aday tanıtım toplantısında Muharrem İnce'yi hedef aldı.

Bahçeli'den Muharrem İnce'ye sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Spor Salonu'nda "Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklama yaptı. Bahçeli açıklamasında Muharrem İnce'yi hedef aldı.

Bahçeli, Muharrem İnce'nin, "Sadece bir yerel seçimi beka sorunu olarak anlatmak olsa olsa zeka sorunudur" sözlerine yanıt verdi.

Bahçeli, Muharrem İnce'nin ismini anmadan şu sözleri sarf etti; "1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. Yeni sistemin mimarlarından biri de MHP’dir. 31 Mart aynı zamanda bir beka meselesidir. Cumhurbaşkanlığı sisteminin kökleşmesi hayat memat meselesidir. Cumhur ittifakının zafere imza atmasını amaçlıyoruz.

İnce ince nifak taşları döşeyen orada burada partisinin genel başkanının hedef alan bir zatta cumhurbaşkanlığı adaylığında yaşadığı şok ve hezimeti atlatamadığından ağzından çıkanı kulağı duymayacak bir noktaya savrulmuştur. Aklı epey incelmiş bu zavallıya göre sadece bir yerel seçimi beka sorunu olarak millete anlatmak zeka sorunuymuş.

Biz bu ucube zihniyete hak ettiği cevabı vereceğiz. Vay densiz vay. Bekayı zeka sorunu olarak görmek ancak senin gibi mankurtların işidir. Ancak senin gibi sabah başka akşam başka konuşan çarkıfeleklerin üslubudur. Zillet beğenmedi, zillet takdir etmedi diye bekamızı yok mu sayacağız?

Zaten zillet koalisyonu 31 Mart’ı beka olarak görseydi biz kendimizi sorgulardık.

Etiketler
Devlet Bahçeli Muharrem İnce