CHP, Kozcağız adayını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Kozcağız Beldesi Belediye Başkan Adayı Meliha Okutay için tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

CHP, Kozcağız adayını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Kozcağız Beldesi Belediye Başkan Adayı Meliha
Okutay için tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Şadırvan Caddesindeki Parti binasında gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına İl başkanı Selim Karakaş, Merkez ilçe başkanı Nazif Çomak, Milletvekili Aysu Bankoğlu ile partililer katıldı.

Aday tanıtım toplantısında Kozcağız Belediye Başkan Adayı Meliha Oktay yaptığı konuşmada; “Kozcağız’ın yaşam standardını yükseltecek, Çağdaş ortamlarda uygarca yaşayacağımız projelerin yapılıp hayata geçtiği ekonomik, sosyal, kültürel hayattaki zenginlikleri ile örnek kent haline getirmek hedefimizdir.

Sağlıklı yaşam, sağlıklı şehirleşmeden geçer. Kozcağız’da yaşayanların arzu ettikleri, potansiyeliyle kaynakları olan, eğitim, kültür ve sanat anlamında çocuklarımız ve gençlerimiz için yaşanacak yer, misafirlerimiz için sıklıkla gelinmek istenen tercih bir kent haline getirmek hedefimizdir.


BİRLİKTE ÜRETTİĞİMİZ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ


Barış ve huzur içinde yaşamayı hak eden emsal belediyelere örnek olmanın mutluluğunu yaşayacağız. CHP ilkeleriyle herkesi kucaklayan, katılımcı, halkçı yerel yönetim anlayışımızı güçlendireceğiz. Birlikte ürettiğimiz projeleri hayata geçireceğiz.

Hemşerilerimizin yerel yönetimin her aşamasında söz sahibi olduğu yönetim anlayışımızı kalıcı model haline getirmeyi ahlaki ve vicdani bir ödev olarak görüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, sorumluluk bilinciyle çıktığımız bu yolda desteklerinizi bekliyor, Kozcağız’da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu arada Kozcağız’ın yerel yönetim anlayışında ilçe olmamanın,
kurumsallaşamamanın sıkıntılarını bütün hemşerilerimizden dinledik. Bütün kurumlarımızla el birliği içerisinde Kozcağız’ı bir ilçe ve bir ile yakın olmanın güzelliği içerisinde hayatımızı paylaşmayı vaat ediyorum.” dedi.