CHP'li Hançerli: 'Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir kaza yok'

CHP Parti Meclisi Üyesi Avukat Turan Hançerli Florya'da kaza yerinde inceleme yaptı. Hançerli yetkilileri istifaya çağırdı.

İstanbul güne Florya'da meydana gelen tren kazasıyla başladı. Florya'da yapımına devam edilen Halkalı-Gebze banliyo hattında test sürüşü sırasında kaza meydana geldi.

Hat üzerinde deneme sürüşü yapan özel işletmeye ait lokomotif ile elektrik hattı döşeyen aracın çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Çorlu tren faciası mağdurlarının gönüllü avukatlığını yapan CHP Parti Meclisi Üyesi Avukat Turan Hançerli, tren kazasının gerçekleştiği Florya'da incelemede bulundu.

Kaza noktasındaki gözlemlerini aktaran Hançerli, "Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir kaza olmamıştır. İhmallerin ne kadar büyük olduğunu, insan güvenliğinin ne kadar değersiz olduğunun adeta bir kanıtı." diye konuştu.

Florya'daki tren kazasında incelemede bulunan Hançerli, büyük ihmalin söz konusu olduğunu söyledi.

GÖREVİNİ YAPAMAYAN YETKİLİLERİ İSTİFAYA DAVET EDİYORUM

Florya'da test sürüşü sırasındaiki aracın çarpıştığı kazada büyük ihmalin söz konusu olduğunu kaydeden Hançerli, siyasilerin artık sorumluluk almaları gerektiğini kaydederken, görevini yapamayan yöneticileri ise istifaya davet etti.

CHP'li Hançerli: 'Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir kaza yok' - Resim : 2