Marangoz: 'Esenyurt'ta başarı hikayesi yazacağız'

CHP Esenyurt Belediye Başkanı Aday Adayı Tuncer Marangoz, 31 Mart Yerel seçimlerini değerlendirdi.

Marangoz: 'Esenyurt'ta başarı hikayesi yazacağız'

CHP Esenyurt Belediye Başkanı Aday Adayı Tuncer Marangoz, 31 Mart Yerel Seçimi’ni Esenyurt’ta adaylık başvurusu yapan 9 aday adayı ile birlikte kazanacaklarını belirtti.

Tuncer Marangoz, “Esenyurt’ta bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz. Bunu ancak Esenyurt’un kendi dinamikleriyle başarabiliriz, gerisi macera olur. Bu nedenle tüm aday adaylarımızla birlikte aynı hedefe odaklanmış durumdayız” dedi.

Esenyurt’un çeşitli bölgelerinde aylardır süren ve bir türlü bitmeyen projeleri inceleyen Tuncer Marangoz, “AKP’li belediye bu çalışmaları uzatarak bir yandaş müteahhitlerine haksız kazanç sağlarken, öte yandan bu soğuk kış günlerinde Esenyurtluları mağdur etmektedir” diye konuştu.

Marangoz: 'Esenyurt'ta başarı hikayesi yazacağız' - Resim : 1

İncelemeler sırasında güncel gelişmeleri değerlendiren CHP Esenyurt Belediye Başkanı Aday Adayı Tuncer Marangoz, yerel seçimin geniş tabanlı bir ittifak ve halka güven veren bir siyaset anlayışıyla kazanabileceğine dikkat çekerek şunları kaydetti:

“Önce partimizin mahalle birimlerimizden ilçe yönetimimize, seçmenlerimizden aday adayı arkadaşlarımıza kadar her kademede birlikteliği sağlarsak, diğer siyasi partilere ve toplumsal kesimlere kendimizi daha güçlü ve doğru bir şekilde anlatabiliriz. Bu nedenle alanda çalışan 9 aday adayı arkadaşımla beraber hangimiz aday olursa olsun, kendimiz adaymışız gibi çalışacağımız konusunda namus ve şeref söz verdik. Bunu partimizin aday belirlenme konusundaki karar verici organlarının elini kolaylaştırmak için yaptık. Ayrıca alanda çalıştığımız için partlilerimizin, seçmenlerimizin, sivil toplum örgütlerimizin de talebi bu yöndeydi.”

“TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA İZİ OLMAZ”

Tuncer Marangoz , bir başka soruyu yanıtlarken, resmi olarak başvuran ve alanda aktif şekilde çalışan aday adaylarının Esenyurt için ayrı ayrı önemli birer değer olduğunun altını çizerek şu görüşleri dile getirdi:

“Bizim amacımız seçimi kazanmak, maceraya atılmak değil. Çoğalarak büyümeliyiz. Arkamızda 3-5 siyaset bezirganını alarak değil, halkımızı alarak, tüm toplumsal kesimlerin desteğini alarak Esenyurt’ta seçimi kazanabiliriz. Aday adayı arkadaşlarımın hepsi de Esenyurt’un demografisine, sosyal dokusuna son derece uygun kimlikler. Biz bu birlikteliğimizi Sayın İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve İlçe Başkanımız Ali Gökmen’e ilettik. Aylardır da bu bilinç ve sorumlukla çalışıyoruz. Bu sağduyulu, ortaklaştırıcı, birleştirici ve motivasyonu artırıcı aklın adaylık belirlenmesi esnasında dikkate alınması en büyük arzumuz. Yani ‘tarlada izi olmayanların harmanda sözü olmaz’.”

Marangoz: 'Esenyurt'ta başarı hikayesi yazacağız' - Resim : 2

İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun aday olmasıyla CHP’nin çok isabetli bir tercihte bulunduğunu kaydeden Tuncer Marangoz, şu görüşleri kaydetti:

“Sayın Ekrem İmamoğlu, alanda var olan, yeni bir dil kullanan, belediyeciliği, halka dokunmasını, halka ulaşmasını bilen, son derece sempatik ve samimi bir aday olarak İstanbul’da seçimi kazanmamızda öncü olacaktır. Bize düşen görev de onun arkasında sağlam bir iradeyle durmaktır. Sayın İmamoğlu, sürekli olarak alanda çalışan bir belediye başkanıydı. Önemli projelere imza attı, halkın ve partimizin de güvenini kazandı. Yani tarlada izi olduğu için bugün Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız. İnşallah o Büyükşehri kazanacak, biz de Esenyurt’u”

Etiketler
Esenyurt Seçim Yerel Seçim