Nihat Zeybekçi'ye sert yanıt: Pazarlamanıza izin vermeyeceğiz

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Nihat Zeybekci'nin "İzmir'i dünyaya pazarlayacağız" ifadelerine sert tepki gösterdi.

Nihat Zeybekçi'ye sert yanıt: Pazarlamanıza izin vermeyeceğiz

31 Mart yerel seçimlerine geri sayım devam ederken, siyasi partiler arasında polemikler yaşanmaya başladı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin "İzmir'i dünyaya pazarlayacağız" ifadelerini sert sözlerle eleştirdi.

Yücel sosyal medyadan "Sayın Zeybekçi; İzmir’i dünyaya pazarlayacağız demiş.

İstanbul'u pazarladınız, Ankara'yı pazarladınız, sonra ihanet ettik dediniz, İzmir'i pazarlamanıza ve İzmir'e ihanet edilmesine izin vermeyeceğiz" notunu paylaştı.

Nihat Zeybekçi'ye sert yanıt: Pazarlamanıza izin vermeyeceğiz - Resim : 1

NİHAT ZEYBEKCİ NE DEMİŞTİ?

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, bugün basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, "Bir de bir İzmir hikayesi peşindeyiz. Dünya, dünyadaki gelişmeler, bölge, bölgedeki gelişmeler, ülkemizin yönelimleri, önümüzdeki 5-10-25-50 yıllık öngörüleri ve bunun dışında İzmir’in hikayesi. Ana hikaye yani. Hikayemizi net bir şekilde ortaya koymamız lazım. İzmir’i pazarlayacağız. Nereye? Dünyaya pazarlayacağız. Elinde ürün varsa ve dünyada alıcın yoksa, pazarlayamıyorsan kime yarar ki ne yaptığın. Nelere dikkat ettiğini de gayet iyi biliyoruz. Her alandaki yatırımcıların nasıl bir şehir, çevre hassasiyeti, ulaşılabilirlik istediğini iyi biliyoruz. İzmir’in hedeflerini böyle koymak zorundayız. Yoksa İzmir ile ilgili dedi kodu ya da isim zikretmeyeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

Yurt

Etiketler
İzmir Bekçi Deniz Yücel Nihat Zeybekci