Mahir Doğan: Doğan her çocuk için bir fidan dikeceğiz

CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Mahir Doğan, İstanbul Geri Dönüşümcüler Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Yüksel Yılmaz ile buluştu.

Mahir Doğan: Doğan her çocuk için bir fidan dikeceğiz

CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Mahir Doğan, İstanbul Geri Dönüşümcüler Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Yüksel Yılmaz ile buluştu.

Avcılar da etkin çalışmalar yürüten ve Türkiye ekonomisine ciddi katkıları olan bir derneği ziyaret etmekten ve fikir alışverişi yapmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Mahir Doğan Avcılar’ın sivil toplum kuruluşlarıyla fikir alışverişi yaprak daha sağlıklı büyüyeceğini ifade etti.

Mahir Doğan: Doğan her çocuk için bir fidan dikeceğiz - Resim : 1

Geri dönüşüm konusunda projelerini paylaşan Doğan, çevre için ‘Pozitif Çevre, Mutlu Avcılar’ sloganıyla yürüdüğünü belirtti.

“Doğan Her Çocuk için Bir Fidan Dikeceğiz”

Bir insan evden dışarı kendini attığı zaman kaldırımıyla, yoluyla çevresiyle mutlu olması gerektiğini paylaşan aday adayı Mahir Doğan, “pozitif çevre mutlu insan demektir. Avcılar ilçemizin yeşilliğini arttıracağız. Avcılar’da doğan her çocuk için bir fidan dikeceğiz” sözlerini vurguladı.

Mahir Doğan: Doğan her çocuk için bir fidan dikeceğiz - Resim : 2
MAHİR DOĞAN “ SİYASET TOPLUMUN BÜTÜN DİNAMİKLERİNİN KATILIM SAĞLAMASIYLA BAŞARILI OLUR”

CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Mahir Doğan her ziyaretinde ve gerçekleştirdiği buluşmalarda değindiği konulardan en önemlisi olan birlikte yönetebilme anlayışına İstanbul Geri Dönüşümcüler Derneği’ni ziyaretinde de vurgu yaparak sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çekti.

Mahir Doğan, “ Kent yönetimleri kent dinamiklerinin katılımı ile daha şeffaf ve daha verimli hale getirilir. Kent yaşamının bire bir içerisinde olan bu örgütler ve dinamikler yönetimde mutlaka olmalılar, fikirlerini özgürce söyleyebilmeliler. Genç bir siyasetçi olarak bu dinamiklere kayıtsız kalmayacağım. Yönetimsel anlamda her zaman kapılarını çalacak, fikirlerini alacak ve çalışmalara yön vereceğim.” diye konuştu.

Etiketler
Avcılar