Cihangir Koç'tan 'temayül' çağrısı

CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cihangir Koç, parti genel merkezine, temayül yoklamasıyla ilgili iptal kararından geri dönülmesi çağrısında bulundu.

Cihangir Koç'tan 'temayül' çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Cihangir Koç, parti genel merkezine, temayül yoklamasıyla ilgili iptal kararından geri dönülmesi çağrısında bulundu.

TEMAYÜL KARARI PARTİ TABANINDA BÜYÜK ENERJİ YARATTI

CHP’nin kalesi konumundaki Çukurova ilçesinde belediye meclis üyeliğine talebin yüksek olduğuna dikkati çeken Koç, temayül yoklaması kararı alındıktan sonra aday adaylarının partililere yönelik başladığı çalışmanın parti tabanında büyük bir enerji meydana getirdiğini kaydetti.

İPTAL KARARININ GERİ ÇEKİLMESİNİ İSTİYORUZ

Koç, “Tüm partililerimiz 13 Ocak’ta yapılacak olan temayül yoklamasına odaklanmıştı. Büyük bir demokrasi şöleni yaşayacak ve burada oluşacak sinerjiyle Adana Büyükşehir Belediyesini kazanma konusunda önemli kazanımlarımız olacaktı. İlçe örgütümüz de temayülün yapılacağı okulu belirledi, diğer hazırlıklarını tamamladı. Aday adayları olarak hem maddi hem de manevi olarak büyük emekler harcadık. Diğer aday adayı arkadaşlarımızla birlikte temayülün iptal kararının geri çekilmesini istiyoruz” dedi.

TEMAYÜL KIRGINLIKLARI, KÜSKÜNLÜKLERİ ORTADAN KALDIRIR

Temayül yoklamasının olası kırgınlıkları, küskünlükleri de önleyeceğine işaret eden Cihangir Koç, atama yoluyla meclis üyelerinin belirlenmesinin ise ciddi sorunları beraberinde getireceği uyarısında bulundu.

EN İYİ KARNE PARTİLİLERİMİZİN TAKDİRİDİR

Koç, “Temayül yoklaması Cumhuriyet Halk Partisi’ne gerçek anlamda emek veren biz partililerin meclis üyesi olabilmesinin tek yolu olarak önümüzde duruyor. Partililerimiz bu temayülde aday adayı olarak bizlerin çalışmalarına bir puan verecek ve emeği olduğuna inandığı parti emekçilerinin belediye meclis üyesi adayı olabilmesine sağlayacak.

Atama halinde ise herkesin aklında soru işaretleri kalacaktır. BU yüzden en iyi karne temayül, yani partililerimizin takdiridir. Biz partililerimize inanıyor ve güveniyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 1 Nisan’da Çukurova’da çok daha iyi bir sonuç alabilmesi için en demokratik yöntem olan temayülü istiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bu hassasiyetle hareket edeceğine inancım tamdır” diye konuştu.

Etiketler
Ağrı Çukurova