CHP Mersin'den 'Vahap Seçer' açıklaması

CHP Mersin İl Başkanlığı'ndan Vahap Seçer'in Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi hakkında açıklama yapıldı.

CHP Mersin'den 'Vahap Seçer' açıklaması

GERÇEK GÜNDEM - CHP Mersin İl Başkanlığı'ndan Vahap Seçer'in Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi hakkında yazılı açıklama yapıldı.

CHP Mersin İl Başkanlığı'nın Vahap Seçer'in Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesiyle ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Yoğun ve çok boyutlu istişare ve değerlendirmelerin ardından, partimizin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Sayın Vahap Seçer olarak belirlenmiştir. Mersin’e ve tüm Mersin halkına hayırlı olsun.

Kısa bir süre içerisinde belirlenecek İlçe Belediye Başkan Adaylarımız ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla birlikte Mersin'e hizmet edebilmek heyecanıyla hep birlikte yola koyulacağız.

Hiç kimseyi ayırmadan, dışlamadan, Mersin'i tüm renkleri ve çeşitliliğiyle bütünleştireceğiz. Mersin’i mutlu ve huzurlu bir geleceğe taşımak isteyen herkesle el ele vereceğiz ve mutlaka başaracağız.

Adayımız Sayın Vahap Seçer’i kutluyor, her biri birbirinden değerli aday adaylarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Şimdi hep birlikte Mersin’de ve tüm ilçelerinde halkçı belediyeciliği, derde derman olmasını bilen bir yönetim anlayışını hâkim kılmanın zamanıdır.

Evet, Mart'ın sonu bahardır ve baharların en güzeli Mersin'de yaşanır"

CHP Mersin'den 'Vahap Seçer' açıklaması - Resim : 4

Etiketler
Vahap Seçer Mersin